Thursday 11 November 2010

Enpa olis uskonu!

Nyt seuraa kuulkaas ihmeellinen uutinen: mina olen alkanut pitamaan yliopistosta!
Enpa ois muutama viikko viela tallasta uskonu mutta totta se on. Vaikka hommaa tuntuu tursuavan joka paikasta enemman kuin tarpeeksi, on yliopistolle aamuisin meneminen silti ihan mukava juttu. Tuntuu jopa etta se vanha tuttu, poljaily-Ellikin alkaa taas nousta pintaan ja olen jo paljon enemman oma itseni sen masentuneen, vasyneen ja karttyisen tyypin sijaan, joka viela muutama viikko sitten suunnitteli opiskelun lopettamista ja uraa esim. siivoojana.

Taman syksyn suurinta kouluprojektiakin varten alkaa aihe hiukan selviamaan, kiitos taman aamuisen kirjastotadin jarkkaaman tunnin ansiosta. Kylla vain, herasin tana aamuna, vapaapaivanani, jo kahdeksalta ja suuntasin yliopiston kirjastoon, ja kerrankin tuntui ettei mennyt vapaapaiva ihan hukkaan. Toki palkitsin itseni tasta urotyosta parin tunnin paivaunilla kotiuduttuani.

Hiukkasen muitakin kouluhommia sain tanaan aikaiseksi. En nyt kuitenkaan tuotteliaisuudellani kavis hirveasti lesottamaan - suurin osa paivasta kun meni ihan tassa sohvalla mollottaessa.
Pyykkia sain kuitenkin pestya ja kiitos Geoffin uusien akryylimaalia mainostavien tyopaitojen, pesen juuri samaa koneellista pyykkia ja toista kertaa. Laadukkaasti painettu maalimainos kun irtosi pesukoneessa ja levittyi kertomaan ilosanomaansa pienen pienina valkoisina palasina joka ikiseen _mustaan_ vaatekappaleeseen... Toivottavasti toinen kerta toden sanoo.




Perjantaina juhlimme Geoff&Elli-tiimin kolmivuotispaivaa: Geoff Aberdeenissa stand-up-keikalla ja mina lapsenlikkana. Ei menny taas ihan putkeen tama aikataulutus. Lauantaiksi varasin kuitenkin poydan muutaman korttelin paassa olevaan meksikolaisravintolaan, joka ainakin asiakasmaaran perusteella vaikuttaa tarjoavan aika hyvaa ruokaa. Jotakin muutakin mukavaa olisi kiva lauantaille keksia. Taytyy nyt mietiskella mita se lie voisi olla. Ideoita saa esittaa!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...