Thursday 9 June 2011

Yorkista Lontooseen

Viime viikko vierahti nopeasti ohi Yorkissa. Siinapas muuten ihana kaupunki, taydesta sydamestani voin kaikille suositella. Kaksi vuotta ilman ystavapariskunnan nakemista tuntui vain lyhyelta hetkelta - heti juna-asemalla tavatessamme sama ystavyys tuli takaisin ulos kolostaan ja viikon aikana syveni entisestaan.


Nyt olemme Lontoossa, saavuimme juuri hostellille ihan Hyde Parkin viereen. Kamera on taynna kuvia Yorkista, joita en juuri nyt jaksa ladata koneelle. 20 minuuttia Lontoon metrossa teki tehtavansa. Minun ja Lontoon valinen ystavyys toivottavasti viela alkaa taman reissun aikana. Miinuslukemista aloitetaan tuon metromatkan jalkeen.


King's Crossin juna-aseman ulkopuolella pallistellessamme sattui seuraavaa:


Hiukkasen Narkkarin Nakoinen Kaveri: Excuse Miss, could you spare some change for food?
Mina: Sorry, I haven't got any.
HNNK: Fuck you.


Welcome to London, bitches. Kylla se tasta viela. :D

5 comments:

rva ruusunen said...

Oih! Ihanaa Lontoota, se on oma suosikkini kaikista reissaamistani paikoista <3

Elli said...

Kerropas Ruusunen, minne taalla kannattaisi nain viikonloppureissulla menna ja mita tehda? London Eyet ja muut ei hirveasti inspaa mutta muuten noin yleiskuljailu ja ihastelu innostaa :)

Jenni said...

Tervetuloa Lontooseen, itsekin täällä pyörin tällä hetkellä "vaihteeksi" (ennen Edinburghiin suuntaamista keskiviikkona). Jos tarviitte vinkkejä tai asiantuntevaa opasta niin kerro ihmeessä! :D 0777257035

Inka said...

Voi, ihanaa reissua teille, ja palailehan tänne niiden kuvien kera, jahka kerkiät! (:

Nanna said...

Oi, kivaa! juu kuvia sitten meille :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...