Thursday, 8 December 2011

Lumeton joulu

Viime viikot olen viettanyt enemman ja vahemman aktiivisesti kouluhommien parissa. Yksi essee pitaisi viela ennen ensi viikon perjantaita vaantaa, lahdemme silloin nimittain viettamaan joulua Australiaan! Olen tainnut taysin unohtaa tuosta reissusta mainita paani ollessa taynna koulustressia, mutta nyt kun lahtoon on enaa runsas viikko, alan olemaan jo niin tapinoissani etta tuskin muuta voin ajatellakaan. 


Postauksen kuvituksena toimikoot viime viikolla napsitut kuvat meidan perheesta. Tassa Topin viettelija-katse.


Reipasta esseen kirjoitusta on merkittavasti hairinnyt flunssa, johon sairastuin viime lauantaina. Koko viikon olenkin ollut potkottelemassa kotona ja tanaan, viela flunssaisena mutta jo paremmassa kunnossa ollessani, paatin menna kouluun. (Luterilaisen kasvatuksen saaneena omatunto soimaa aina sairastaessa.) 

Kavipa kuitenkin niin (onnekkaasti?) etta ulkona riehuu niin kamala myrsky etta kaikki tunnit on talta paivaa peruttu. Koulua siis talle vuodelle jaljella enaa yksi paiva ja maanantaina yksi luento viela tekematonta esseeta koskien. Jipii!
Voipa tosin olla etta varsinaisten tuntien loppumisesta huolimatta ensi viikko menna aika tehokkaasti yliopiston kirjastolla, en nimittain millaan haluaisi Australiassa esseita kirjotella kun kahden vuoden tauon jalkeen paasen sinne tapaamaan perhetta ja ystavia.
Lumeton joulu, tervetuloa!


7 comments:

Jenni said...

Oi, joulu Australiassa, ihanaa! Minnepäin ja miten pitkäksi aikaa ootte menossa? Omasta aussijoulustani on myös kaksi vuotta, pääsisipä pian takaisin...

Elli said...

Jenni,

Menemme Melbourneen Geoffin vanhempien luokse. Mina lomailen kolme viikkoa ja tulen sitten vaantamaan esseita ja Geoff seuraa sitten viikkoa myohemmin.
Viimeksi Australiassa joulua juhlistaessa tuntui jopa ihan joululta, 45 asteen lampotilasta huolimatta. Toivottavasti joulufiilis loytyy tanakin vuonna vaikka outoahan se on kun ei oo lunta...:D

rva ruusunen said...

Oo, Ausseihin! Ihan huikeeta! Laitahan sitten kunnon raportti joulusta sielläpäin, etenkin, kun ilmaston on ihan jotain muuta. :)

Anonymous said...

mä olen pikkaisen rakastunut tuohon kissaan <3 ihanan mölliskän näkönen

Inka said...

aaa miten mä olenkaan kateellinen! Mäkin haluun ausseihin, mut seuraava vuosi kuluu Saksassa. Siellä on kivempi talvisää ku Suomessa, joten not that bad. Olisko Geoffilla nyt kuitenkin joku aussi, kelle mut parittaa?

Ps. En oo kommentoinu sulle aikoihin, koska tää ei jostain syystä päivity Blogilistalle oikein! Tää näkyy mulla ainakin siellä joka ainoa kerta jo luettuna blogina :(

Byää. Mut mahtavaa Aussijoulua! <3

Inka said...

Emailfollowup-kommentti.

Hanna said...

tobylla on koalan nokka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...