Tuesday 15 May 2012

Tunnustan!

Arki on ollut melko arkista. Takaisin normaali-ihmisten paivarutiiniin (ja vahan sen rahankin takia...) kavin eilen tekemassa ensimmaisen tyopaivani lahemmas puoleen vuoteen. Hiukkasen oli homma viela hakusessa, mutta olipahan vain ihana nahda pitkasta aikaa kaikkia ihania tyokavereita, jotka tuosta hetkittain puuduttavastakin tyosta tekevat juhlaa.


Seuraava juhlanaihe onkin sitten Hannalta saamani tunnustus.








Bloggarina en ole viime aikoina ollut kovin hyva mutta ihmisena aika ihana, myonnan.


Suloisen kuvan ja omakehumahdollisuuden lisaksi tunnustuksen mukana tulee myos tehtava:





1. Kerro linkin kera blogissasi kuka lahjoitti tunnustuksen sinulle.  
2. Kirjoita seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi.  

3. Lahjoita tämä award 15:lle muulle blogille/bloggaajalle. 


Satunnaiset faktat ovat seuraavat:

1. Olen yli kymmenen vuoden tauon jalkeen alkanut taas neulomaan. Uskomattomiin neulonta-ansioihini kuuluivat tahan asti n. 30 sentin pituinen ainaoikein-kaulahuivi, jonka kirosanojen ja mahdollisesti kyyneltekin saattelemana tein ala-asteella. Ylaasteella taas tein sukat vauvalle - kummatkin aivan eri nakoiset ja kokoiset. Naista onnistumisista rohkaistuneena neuloin pari kuukautta sitten kettuhuivin  ja taman jalkeen, neulontahulluuden iskiessa tilasin 16 keraa lankaa... Tiedan, etta tama kuulostaa ihan uskomattomalta, mutta olen saanut villatakin selkakappaleen seka toisen hihoista valmiiksi.
Taman lisaksi olohuoneessa seisoo puolivalmis matontekoprojekti. Nyt sitten haaveilen ompelukoneen ostamisesta...  Hulluksi kai olen tullut - tai sitten vanhaksi.

2. Haluaisin kovasti New Yorkiin. Samoin houkuttaisivat Berliini ja Barcelona. Missaan naista kolmesta en ole aiemmin kaynyt. Vaikka aurinko ja rannalla loikoileminenkin on mukavaa, talla hetkella mieleni tekisi enemman kaupunkilomalle, tutkimaan pikkukauppoja, sivukujia ja fiilistelemaan.

3. Tykkaan mielettomasti naapureistani ja kaynkin kylassa heilla parikin kertaa viikossa. Viime viikolla olin hoitamassa naapurin puolitoistavuotiasta tirppaa muutaman tunnin ja sita edellisella viikolla vietin samaisen perheen viisivuotiaan kanssa illalliskutsuja. Illan menuuseen kuuluivat, vieraan pyynnosta, ranskalaiset ja kananugetit. Taman lisaksi tarjoilin kurkkutikkuja, joita kunniavieraani nautti ketsuppiin dipattuna. Mehun nautimme viinilaseista. Illalliskutsujen lisaksi grillailemme nain kesaaikaa yhdessa takapihallamme tai kayn kylassa ihan vaan juomassa teekupposen, juoruamassa ja leikkimassa tyttojen kanssa.
Ihanat naapurit, niin vanhemmat kuin lapsetkin.

4.  Jos joutuisin syomaan lopun elamani vain yhta ruokalajia, olisi se melko suurella todennakoisyydella sushi. Melbournessa asuessamme soimme tuota herkkua melko usein, mutta Glasgown sushitarjonta ei ole kovin kummoista ja hinnatkin ovat huomattavasti Australian hintoja kalliimmat. Onnekseni loysin netista sushiravintolan, joka on seka halpa, etta kuljettaa sushit kotiin asti syotavaksi! Onnen paiva!

5.  Loysin vasta jalkapohjastani syylan.

6. Haluaisin opetella soittamaan kitaraa, pianoa ja alkaa kaymaan laulutunneilla. Laulamisesta tykkaan kovasti, mutta kitaran- tai pianonsoittotaito olisi aika nappara luokanopena. Ajattelin, etta jonkin naista ottaisin projektikseni nyt valivuoden aikana. Mikas olisi paras?

7. Minulta on poistettu nelja rautahammasta oikomishammaslaakarin toimesta. Minulla on myos ollu vaikka minkamoisia hammasrautoja.



Hirvettavan vaikea naita oli keksia! Mutta tsemppia koitokseen seuraaville bloggaajille:

Lady N-blogin kirjoittajalle Niinalle, joka kirjoittaa aivan hirvittavan hyvin ja viela asiaakin;
Kissaämmä!-blogiin, jota olen seurannut vasta hetkisen verran mutta tykkaan kovasti;
Viagemille, ja ihanille koiratytoille seka viimoisena pirtsakalle Tindelle Neuvoja Ihanaan Elämään-blogiin.

Ihan 15:a en viitsinyt jakaa mutta aloittakaamme tasta!







3 comments:

Hanna said...

Kiitos sylainfon jakamisesta. Arvostan tallaista rehellisyytta. Barcelona, Berliini ja New York on kaikki ihania kaupunkeja. Glasgowsta ostin menopaluuna suorat lennot nykiin pari vuotta sitte 400 punnalla - ei paha hinta ollenkaan. Majoitushan siella on sitten ihan taivaissa (mulla on siella sukua niin pysty menna opiskelijabudjetilla).


Ja oon superkade sun neulomiskyvyista, kettuhuivi on ihana!

Kissis said...

Kiitän kiitän! :) Teinkin tämän jo aiemmin: http://kissaamma.blogspot.com/2012/02/one-lovely-blog-award.html

:)

Elli said...

Hanna,
Tuuppa kattoon tuota mun neuletakin tekeletta, se on viela komiampi!
Pitaski ehka laittaa siite kuva tanne.

Kissaamma,
Ole hyva kuitenkin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...