Monday, 20 August 2012

Älä katso

Otsikko ei valitettavasti viittaa Ylella vuosituhannen puolivälin paikkeilla pyörineeseen tv-ohjelmaan, vaikka muisto eräässä jaksossa esiintyneestä Pierumiehestä tuskin koskaan hälvenee mielestäni...

Kuten tuo takapään trumpetistikin, myös seuraavat kuvat saattavat aiheuttaa herkimmissä kuvotusta.  Minua taas naurattaa - ainakin tuo ensiksi mainittu.

Kävi nimittäin pieni vahinko (taas) keittiössä ja poltin käsivarteni vedenkeittimestä tulleessa höyryssä. Tällä kertaa ei tarvinnut sentään keittiöhaaverin takia lähtä ensiapuun istumaan...


Palovamma (tuo isohko punainen alue) ei haaveria seuranneen illan jälkeen ole ollut ollenkaan kipeä. Sen sijaan tuo herkullisen näköinen, märkivä spotti tuossa reunassa on kaikkea muuta kuin kivuton. Raapaisin huolimattomuuttani rannenahat rullalle ja sehän se mukavaa olikin.

Nyt on sitten apteekista haettu vähän sidetarpeita ja tuo ruokahalua nostattava kaunokainen on laitettu piiloon parantumaan. 

Kuvan saa tottakai klikattua isommaksi. Olkaa hyvät vaan.


Terveisin,

Seksikäsi Edward.

P.S. Hoksasitteko postauksessa mitään eroa entisiin? Jep, jaksoin kerrankin vaihtaa näppäimistön asetukset. Eipä noita oikeita näppäimiä meinaa oikein mistään löytyä mutta mitäpä en teidän eteenne tekisi. Onko tätä edes mukavampi lukea vai turhaanko uhraudun? (Marttyyyyyyriiiiiiii....)

4 comments:

Hanna said...

Taa on nyt vahan huono neuvo nain jalkikateen, mutta jos tolleen polttaa ittensa ja laittaa rakkolaastarin paalle heti ku on polttanu, niin se paranee tuhat kertaa nopeampaa ja on paljon kivuttomampi.

Ystavallisin terveisin,
Keittiossa itsensa saannollisesti polttava kissanainen

Kristi said...

Hui kauhea, miten se noin isosti palokin :O

Elli said...

Hansa,
Pitaapa muistaa ens kerralla ku heilautan kateni taas jonnekin uuniritilaan. Apteekissa kavin hakemassa sidetarpeita ja niilla ois ollu semmosia palovammalaastareita mutta mitkaan niista ei ollu tarpeeksi isoja kun tuo on tuommonen jattilainen!

Kristi,
Kylla tassa taytyy jotain taitoa olla mukana. :D
Luulen etta ois menny rakkuloille, jos en ois koko loppuiltaa istunu pakastehernepussi ranteeseen teipattuna.

Marika said...

Voi apua!Näyttääpä ikävän kivuliaalta. Toivottavasti paranee pian :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...