Thursday, 25 April 2013

Kuulumisia

Elämää uudessa asunnossa on nyt takana jo kuukauden verran ellei enemmänkin. 
Arki maistuu aika tasapaksulta ja viimeiset pari viikkoa sitä on värittänyt mukavasti erittäin hanakasti kehooni pesiytynyt flunssa joka on pitänyt minut kotona työpaikan sijaan.

Keväistä auringonpaistetta olen siis ihastellut vain erittäin likaisten ikkunaruutujen läpi harmistuen kauniiden päivien lipumisesta ohi nenää niistäessä.Aikaisempi "Kaikki tiet ovat avoinna"-optimistisuus on vaihtunut "Mihinhän helvettiin sitä tässä elämässä on menossa?"-ajatuksiin. Tuntuu että elämä on yhtä työntekoa ja sen jälkeen kotona rättiväsyneenä töiden jälkeen möllöttelyä.


Iloisiakin päiviä on toki ollut, ystäväni Suvin vierailu tänne piristi kummasti tätä tasaisen tappavaa arkea. Kuvat ovat road tripiltämme Loch Lomondille. Laskettelemassakin olen kertaallen käynyt mutta se uudellen löydetty rakas harrastus taitaa joutua jäämään näin kevään kynnyksellä odottelemaan ensi talvea.


Vaikka toki ihanista ystävistä on paljoa iloa, tuntuu silti että jotain puuttuu. Pitäisihän elämässä nyt muutakin kuin työntekoa olla. Hienot itselle tekemäni uuden vuoden lupaukset sosiaalisen elämän ja harrastusten hankkimisesta eivät ole toteutuneet ihan niin mahtavasti kuin lähes vuoden puoleen väliin ehtiessä olisivat voineet. Harrastuksia en ole aloittanut yhtään kappaletta enkä oikein tiedä mikä kiinnostaisi. Toki jonkin soittimen näppäilyn voisi aloitella mutta mukavaa olisi keksiä jotakin, joka saisi raahautumaan ulos kotoa ihmisten ilmoille.


Työpaikan salia olen luvannut jo itselleni alkaa käyttämään hiukan ahkerammin heti töihin palattuani mutta entäs sitten?

Mistä löytysi arjen ilo?

1 comment:

Anonymous said...

voi kun mulla on jo ikävä sua ja sun kirjoituksia <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...