Wednesday 21 July 2010

Elli's future wellies?

Vahanpa taas venahti taman kirjoittelun kanssa. Viime viikolla vierailin elamani ensimmaista kertaa Edinburghissa (note to self: hyva etta muutit Glasgowhun), soin liian monta kertaa ravintoloissa (kolme lisakiloa kolmen viikon aikana...) ja torstaina hyvasteltiin poikaystavan vanhemmat ja sovittiin uudet treffit puolentoista vuoden paahan.

Viikonloppua vietin keskenani kotosalla, poikaystavani aloitti nimittain uuden tyonsa taidetarvikeliikkeessa keskustassa ja tanaan paatinkin pitaa vapaata toista etta saamme edes yhden yhteisen vapaapaivan talle viikolle. Tarkoituksena oli viettaa vapaapaivani kiertamalla kirppareita ja etsimallaa telkkarille uutta, matalampaa tasoa. Suunnitelma ei kuitenkaan toteutunut, silla ilma muuttui hyvin skotlantilaiseksi. Jep, ulkona sataa kaatamalla vetta. Jostain syysta en ole vielakaan saanut hankittua kumppareita, taytynee laittaa ostoslistalle... mutta minkalaiset?






Vahan niitteja...






..vai enemman niitteja?

 


Vaiko sittenkin neulereunalla?





Tai ehka tennareiksi naamioituneet kumpparit?
 



Kaikki loytyivat eBaysta, ja kaikkien hinta pyorii siina £20:n ymparilla, eli eivat hinnallakaan ole pilattuja.

Mitka sina ottaisit?

4 comments:

RuusuLiisa said...

Oi ja voi.. huolisin kaikki! Mutta ehkä nuo ekat kuitenkin - ei liikaa niittejä eikä nauhoja. Vaikea valita! Minä kun rikastun niin ostan Hunterit. Yli sata egee kun kumppareista tuntuu vähän liian isolta summalta :D

Kristi said...

Hauskan näkösiä :D Itse nappaisin nuo superniittiset ja hyppisin sen jälkeen ihan innoissani kaikissa lätäköissä!

syys said...

Mä komppaan Viagemia, ottaisin kaikkein eniten niittiset versiot! Aivan tautisen hienot! :)

Anonymous said...

Mä ottaisin ekat, niissä on jotain ihanaa bootsi-meininkiä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...