Thursday 8 July 2010

Skye kuvina

Blogger ei ole suostunut toimimaan jostain syysta talla viikolla koneellani ollenkaan, mutta nytpa pienen vaantamisen jalkeen onnistuin kuitenkin postaamaan. Internet Explorer on nakojaan viela jossain ihan meneva vempain.

Virtaa minusta ei kuitenkaan enaa talle viikolla loydy joten samalla kun rattivasyneena lusikoin kreikkalaista jogurttia suoraan puolen kilon purkista, kerron teille Isle of Skyen reissusta kuvien avulla.






Nama kaksi matkan varrelta.
















Poikaystavan antamat "korvikset"...


Yovyimme ihanassa Portree:n kylassa:















Perjantaina ajoimme saarta ympari lahes 500 kilometrin verran, kavimme Talisker-viskia valmistavassa tislaamossa (jep, maistui ihan kamalalta), vaistelimme lampaita tiella, soimme paljon (kuten reissun jokaisena paivana) ja otimme paaaljon kuvia. Naista kuvista muuten kiitos poikaystavalleni ja aitinsa nyt jo haudatulle, pinkkeja kuvia ottavalle kameralle...

Kotimatkalla vierailimme Blair Athollin linnassa, jossa siellakin oli aika vankaa:



















Isallenikin taisin linnan tiluksilta bongata mahdollista hommaa tulevien elakepaivien ratoksi... (tiedoksi tietamattomille, etta isani omistaa traktorin ja melkoisen pienen plantin maata mutta "PITAAHAN NYT MAALLA TRAKTORI OLLA!")




Linnan saliin oli laitettu arkullinen vaatteita aikuisten ja lasten pukuleikkeja varten ja minahan otin neuvosta vaarin... tietenkin.










Skyelle haluan viela joskus menna uudestaan, ehka pidemmaksikin aikaa ja kayttaa enemman aikaa luonnossa lompsytellen ja kauniista maisemista nauttien.



1 comment:

Anonymous said...

Tuo traktori idea tosi hyvä, kuten jo mainitsin.
Uusi liikeidea alkaa hahmottumaan päässäni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...