Saturday 11 December 2010

Saturday Night Fever

Kuten ystavani vast'ikaan tokaisi: "You are a disgrace to your student race". Opiskelijarodun hapeapilkun kunniamaininnan sain siis, tata ensimmaista ulkomaalaista taitamattomille tiedoksi.
Alkoholinjuontini on kuulemma ihan havettavan vahaista, samoin kun klubitus. Kotilaksynikin olen koittanut tehda - no okei, ainakin jotkut niista.

En viitsi edes kertoa tuolle kaverille miten olen viimeiset 20 minuuttia kuluttanut - 
launtai-iltana. Nimittain nain:




Kuva royhkeasti pollitty googlesta. Minun kumihanskani oli nimittain keltainen. Jep, onnistuin loytamaan vain yhden kumihanskan.

Kumpparit jalassa hinkkasin kaakelinsaumoja puhtaaksi ja yritin saada jollain hirvittavalla myrkylla hometta irti silikonisaumasta seinan ja kylpyammeen valilla. Ilmeisesti joko joku hiukkasen huonompaa sorttia oleva rakennusmies on tuota kylpyhuonetta ollut rakentamassa. Kaakelit torrottavat seinasta mika millakin syvyydella ja selvasti on tuo torppo valinnut vaaranlaisen silikoninkin. En ole nimittain ennen nahnyt saumaan SISALLE kasvanutta hometta. Olen tassa lyhyen elamani aika katsonut sen verran monta tuntia Remotti-Reiskaa etta itekkin olisin tehny paremmin!


Nyt myohaisen pikaillallisen laittoon kloorihoyryissa ja sitten sohvalle kainalopaikalle katsomaan telkkaria. Ehkapa otan lasillisen valkkaria ruoan kanssa ettei tule taas sanomista tasta huonosta opiskelijaelamasta...
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...