Friday, 10 December 2010

Yokuuhaaja

Viime yona ei uni tullut. Jo puolisen tuntia sangyssa pyorittyani piti viela nousta tarkistamaan olivathan esseessa pilkut ja pisteet varmasti oikeissa kohdissa. Entas kirjaston kirjat, millon ne pitaa palauttaa? Kun nama kaikki, sillon yolla valttamattomalta tuntuneet jutut, oli tarkistettu, jatkui pyoriminen. Varttia vaille yksi katsoin kelloa viimeisen kerran.

Neljalta uni taas karkasi. Ai niin, ne pyykit. Nousin siis ylos ja ripustin mikrokuituliinat ja pikkupyyhkeet kuivumaan. Akkia takaisin sankyyn ja unta metsastamaan. Pyorimiseksi meni taas ennen kuin onnistui.

Tana aamuna tutoriaaliin raahautumisen sijaan jain uneksimaan tahan olohuoneen futonille. Ja hyvin se uni maistuikin, nyt kun on valimerkit oikeissa paikoissa ja pyykit ripustettuina.

Peilissa paistavat Glasgown tummimmat silmanaluset. Jospa ensi yona paremmin.

3 comments:

Viagem said...

Välillä näin :) Ja eipähän pyykit haise märiltä!

Elli said...

Sita pyykkien hajua minakin mietiskelin sillon aamuyolla ja paatin nousta ylos. On kai sita hullu. :D

Annika said...

Järjestin viime perjantaina firman pikkujoulut 120 hengelle. Siinä riitti järjesteltävää pitkäksi aikaa. Öisin heräilin enkä saanut nukuttua, kun murehdin onko kaikki asiat huomioitu vai olenko unohtanut jotain jne. Pikkujoulujen jälkeen näin unta edelleen järjestelyistä ja siivosin unissanikin paikkoja ja nukuin levottomasti. Murehdin myös sitä että budjetti tuli ylitettyä aika rankasti, mutta sille ei ollut enää tehtävissä mitään siinä vaiheessa kun tajusin asian. Viime yönä nukuin vihdoin ensimmäistä kertaa hyvin koko yön. Ah, mikä autuus. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...