Sunday 13 November 2011

Nelja vuotta eika suotta!

Eilen juhlittiin Elli&Geoff-tiimin 4-vuotispaivaa. 
Kavimme syomassa Zizzissa, tahan astisen kokemukseni mukaan maailman ehdottomasti parhaassa ketjuravintolassa. Aloitimme juhlistuksen lasillisella kuohuviinia, soimme ihanat alkupalat, pizzaa ja pastaa, kiskaisimme kitoihimme pullollisen viinia ja soimme lopuksi viela ihanan gelatoannoksen. Puoliksi, tietenki.



Viimeaikojen havyttoman pitkaa blogihiljaisuutta perustellakseni voisin vaittaa etta viimeiset kolme viikkoa olen koittanut jarkata Red Hot Chili Pepperssia esiintymaan Glasgowhun juuri meidan vuosipaivana, mutta pakko myontaa etta blogiin en ole kirjoittanut ihan omaa laiskuuttani (ja koska koneellani ei ole ollut photoshoppia sitten eilisen) ja RHCP:n keikka kotikonnuilla oli ihan onnekasta, ihanaa sattumaa. 

Illallisen jalkeen mahat taynna ihanaa ruokaa ja rakkaudesta soikeina suuntasimme siis SECC:lle katsomaan keikkaa.



Taisin olla aika mielissani.


Oli Geoffikin oikeasti onnessaan, vaikka tassa kuvassa nayttaakin etta olisin hanet pakolla raahannut paikalle.  Geoffille tama olikin jo kolmas kerta Chilli Pepperssien keikalla, itselleni ensimmainen muttei toivottavasti viimeinen, sen verran hyvan keikan nimittain tuo lihaksikkaat keski-ikaiset miehet heittivat.


Paikat oli aika hyvat ja kuvien oton sijaan tulikin keskityttya laulamiseen, huutamiseen ja hervottomaan tanssimiseen. Uudet tekonahkahousut ei tainneet olla ihan paras housuvalinta keikalle, pylly oli nimittain hiessa viela tunti keikan jalkeenkin. No, tiedanpa ensi kertaa varten...

Sellainen vuosipaiva siis, kerrassaan taydellinen.


Tassa yhteiskuva tiimista vajaa nelja vuotta takaperin. Kannatti rakastua.


6 comments:

Laura said...

Awwww, teitä söpiksiä! Onnea neljästä vuodesta! :)

Qu said...

Oottepa söpöjä!

Onnea! :)))

Elli said...

Kiitos, murulaiset! :)

Annika said...

Onnea!

Tiiti said...

Onnea!

Viiminen kuva on aivan ihana! Sinun pitäs kehystää se :)

Ouss said...

All dem cutiez ! :)) Onnia onnia !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...