Thursday 17 November 2011

Tukkajumala

Eilen illalla uusi tukkavari naytti huomattavasti aikaisempaa vaaleammalta mutta nyt, lieko silman totuttua, olen jopa hiukkasen pettynyt kun ei siita tullutkaan niin vaalea kuin kuvittelin. No, lahemmas omaa variahan tassa oli tarkoitus mennakin, eika blondiksi.

Hiusten hiukkasen kuparihtavan vaaleanruskea vari ei ehka paase naissa kuvissa ihan oikeuksiinsa, mutta toivottavasti edes jotain eroa nakyy entiseen.

Tassa eilen illalla, salamalla napsaistu kuva (ja Transformers-yokkaripaitani)



Tassa sitten tanaan, intensiivisen kuvistunnin jalkeen otettu kuva. (kiitos Miialle kuvan ottamisesta!)
Valaistus tassakin vahan huono, mutta savy on silti lahempana oikeaa.



Mitas tykkaatte uudesta tukasta? Pitaisiko tuota viela vaalentaa, heittaa ehka paalle joku kevytvari vai antaa olla tuollaisena?

10 comments:

Hanna said...

oooohhh jennifer aniston -tukka!!

Elli said...

Jennifer Aniston-tukka :D

Jazka said...

Menikö tukka huonoon kuntoon tuosta värinpoistosta? Ei taida Suomesta saada tuota. : /

Elli said...

Jaanap,
Ei mennyt hiukset huonoon kuntoon.
Koska tama varinpoisto ei toimi valkaisemalla vanhaa hiusvaria vaan rikkomalla sen molekyylirakenteen hiuksissa, ei se samalla tavalla rasita hiuksia. Ihan yhta pehmeilta tuntuvat kun ennenkin.

Ebaysta saa nakojaan tilattua: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=colour+b4&_sacat=See-All-Categories

Tummille hiuksille suositellaan tuota Extra strengthia, eritoten jos takana on useampia varjayskertoja, ja vaaleille pitaisi riittaa se normaali voimakkuus.

Annika said...

Tosi hyvältä näyttää! :)

Minäkin olen viime vuosina palannut omaan väriin, kun kyllästyin jatkuvaan värjäämiseen. Aina oli juurikasvua. Viimeksi kampaaja kehui väriäni ja sanoi että juuri suklaanruskeaksi moni pyytää värjäämään. :) Ei meinannut uskoa, kun sanoin että on oma väri.

Hanna said...

Hei.
Ma menin sit kokeileen tata eilen. Kahen tunnin vaantohan toi on ku eka levittaa, sit venaa tunnin, sit pesee hiuksia vartin, sit bufferin kaa menee viela ainaki vartti. Hirvee vaanto ja arvaa mika lopputulos? Noh, juuresta tuorein vari haalistui oranssinruskeaksi ja kaikki muu pysyi pikimustana. Hulluna vaan vei vaivaa ja aikaa ja maksoin yli 20 puntaa (koska yks varipurkki ei ikina riita mun paahan niin ostin kaks), ostin oikein sita extra strenthia.. Eli taalta siis toinen kokemus: En suosittele, waste of money!

Ja mun hiukset kylla muuten kuivu tosta tosi paljon.

RuusuLiisa said...

Oi jestas kun hyvänvärinen! Sopii sinulle ku nenä naamaan. Itse en enää uskalla noihin värinpoistojuttuihin alkaa. Viimeeksi tuli vihertävät :D

Elli said...

Hanna,

Voi ei! Muistikko huuhdella sita varia pois paasta ihan kunnolla? Mina seisoin tuolla suihkussa 20 minuuttia huuhtelemassa paata.
Ei oo kylla kiva kuulla ettei toiminu ja rahat meni hukkaan. Nyt mulla on paha mieli ku menin suosittelemaan sita. :(

RuusuLiisa,
Olisin kehunu kylla maasta taivaisiin, mutta kuten Hannan kommentista naet, niin ei nakojaan aina toimi. Vihreeta tuolla ei kylla tukasta pitas tulla mutten uskalla enaa mitaan sanoa varmasti ku Hannalla meni varinpoisto noin pain pyllya!

Hanna said...

Joo! Huuhtelin ihan hullun kauan. Ei vaan toiminu, varmaan ku oon naita niin kauan varjannu.

Ei taa kyl haitannu ku halusinki vaan kokeilla, en ma kauaa ois muussa varissa viihtynyt. Taa musta on mun juttu :)

Mulla ei tullu vihreeta tukkaa ja sanoisin edelleen, etta on taa kokeilemisen arvoinen tuote jos ei ole varjannys blondeja (tai muunkaan varisia hiuksia) nimenomaan mustiksi paria vuosikymmenta. Meinaan Eltsun tukkahan on aivan ihanan varinen tassa!

rva ruusunen said...

No tykkään, passaa oikein ihanasti! <3 Väri on ihan super onnistunut :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...