Friday 20 January 2012

Chewbacca sohvapoydassa ja yllatysnojatuoli

Tanaan on taas ollut hyva paiva. Mistahan naita oikein pukkaa nyt?
Viime yona en saanut nukuttua vaan pyorin sangyssa miettien tunti-ideoita harjottelua varten. Tunnin pyoriskelyn ja tuntisuunnittelun jalkeen paatin nousta ylos, keittaa kupin kamomillateeta ja kirjata nerokkaan ideani ihan paperille. Taman jalkeen luin viela yli tunnin kirjaa ja palasin sankyyn pyoriskelemaan.


Melko lyhyeksi jaaneista younista huolimatta tunsin oloni aamulla melkoisen virkeaksi ja vaikka yliopistolle lahteminen viivastyikin useamman tunnin suunnitellusta, ei se menoa haitannut.
Kahvikuppi kourassa seurasin aamulla Geoffin puuhia. Geoff toi mukanaan Australiasta laatikollisen Star Wars-figuureja (Geoff ei muuten olen taman talon ainoa Star Wars-fani...), joille loytyikin melkoisen hyva loppusijoituspaikka, vai mitas sanotte?




Valitettavasti ainoa tarkka kolmesta ottamastani kuvasta oli tama, jonka otin ennenkuin tajusin siirtaa repun ja tietokoneen piuhan pois kuvasta... No, poytaanhan tassa keskitytaan!


Vietin muutaman tunnin yliopiston kirjastolla (essee on valmis!) ja kotiin palatessani odotti olohuoneessa viela toinenkin uusi juttu.




Vieraita on tahan asti istutettu joko sohvalla tai tilan loppuessa ruokapoydan aaressa. Geoff oli bongannut kirpparilta melko edullisesti tallaisen nojatuolin. Tuoli ei ehka ihan vastaa kasitystani maailman kauneimmasta nojatuolista mutta eipa tuo kaikkein rumin nakemanikaan ole. Kaikkein tarkeimpana kuitenkin mainittakoon etta tuossa on ihan tosi mukava istua. Naen jo mielessani itseni istuskelemassa tuossa ja kuuntelemassa levyja High Fidelityn tyyliin... Taidankin koittaa jo tana viikonloppuna.

8 comments:

Hanna said...

Tykkaako Tobyki star warsista?

Elli said...

Maa en oo kysyny viela! Pitas varmaan nayttaa sille tuo trilogia kun tuskin se on siella mummun luona asuessaan niita ainakaan nahny.

Ouss said...

Mutta voisin ottaa tuon sohovan kans.

Elli said...

Minka sohvan? :o

Jenni said...

Tuosta sohvapöydästä tulee vähän mieleen "Stormtroopers 365" :)

Elli said...

Jenni,

Enpa ollu tuommosesta ennen kuullutkaan - piti googlettaa. Taitaa menna hetki tuota selatessa. :D

Jenni said...

Mä kuulin siitä radiossa muutama kuukausi sitten, ja siinä tosiaan meni hetki kun ne kaikki katsoi läpi. Huippua :D Vaikka en itseäni Star Wars -faniksi luokittelekaan (sorry to disappoint ;) )

Ouss said...

No tuon tuolimeininkin ! Makoisalta solo-sohvalta tuo näyttää. :DDDD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...