Saturday 21 January 2012

Haaste

Sain Jennilta tallaisen tehtavan jo ihan havettavan kauan aikaa sitten. Jostain syysta koko idea unohtui jonnekin mieleni perukoille ja vasta nyt muistin sen olemassaolon. Tassapa siis tulloo!


Comment to this post, and I will list five things I associate with you. They might make sense or they might be totally random. Then post that list, with your commentary, to your blog (or just add a reply back at me). Other people can get lists from you, and the meme merrily perpetuates itself.


Elikka homman nimi on se, etta jos (omasta vapaasta tahdostasi) kommentoit tata postausta, annan sinulle viisi sanaa jotka yhdistan sinuun. Ne saattavat olla ihan jarkeenkaypia tai vallan sattumanvaraisia. Taman jalkeen julkaise taman lista kommentteineen blogissasi (tai vain blogini kommenttiboksissa). Lukijasi voivat sitten saada listan sinut ja nain ketju jatkuu!


Nama sanat sain Jennilta:


1. Glasgow


Glasgow on paikka, josta pidan ihan suunnattomasti. Kahden vuoden aikana tasta kaupungista on tullut minulle koti. Huonosta maineestaan huolimatta Glasgow on kaikkea muuta kuin vaarallinen tai pelottava paikka. Toki niitakin alueita taalta loytyy, mutta niin taitaa loytya ihan jokaisesta kaupungista. Ihmiset ovat ystavallisia ja apua saa tarvitessaan aina - jopa tuntemattomilta. Viela havettavan monta 'must-see' paikkaa on Glasgowsta nakematta. Ehkapa voisinkin ottaa siita projektin talle vuodelle.



2. oppilaat


Oppilaat ovat se syy, miksi haluan opettajaksi. Rakastan lasten kanssa tyoskentelemista ja nyt ollessani ala-asteen ylaluokilla harjottelussa, huomaan etteivat ne esiteinitkaan niin karmeita ole kuin kuvittelin...


3. ötökät



En ole ikina varsinaisesti ollut mikaan otokka-fani mutten suhtautunut noihin monkijiin ja lentajiin pelollakaan. Kylpyhuoneessamme tormaa melko saannollisesti aika isoihinkin hamahakkeihin, ja alkuaikojen friikahduksien jalkeen olen nyt oppinut elamaan niiden kanssa (ne seuraavat 20 sekuntia ennen kuin hamiksen elama paattyy...). Ainoat ottiaiset, jotka oikeasti inhottavat minua ovat yoperhoset, nuo inhottavat, karvaiset ja isot perhosmaiset allotykset joita en voi sietaa.

4. food baby



Oi, vanha ystavani. Karsin siis hetkittain melkoisissa maarin ruokailun jalkeisesta turvotuksesta. Olisi varmasti ihan hyva idea karsia noita turvotusta aiheuttavia ruokia pois ruokavaliosta ennen kuin joku erehtyy onnittelemaan tulevaa aitia...

5. työ

Olen ollut melko monenmoisessa tyopaikassa. Baarimikkona, antenneja kokoamassa, puutarhalla myymassa kukkia, siivoojana, lastenvahtina, tarjoilijana, paivakodissa, elektroniikkaa kokoamassa, ostoskeskuksen asiakaspalvelussa, salaattibaarissa ja tekemassa PR:aa baarille. Unohdin varmasti pari tuosta listasta, mutta kuten naette, kaikenlaista on tullut tehtya. Tata nykya teen epasaannollisesti toita markkinointitutkimusfirmassa ja lisaksi voiceover-toita. Mitaan tyopaikkaani en ole vihannut ja yleisesti pidankin toissa kaymisesta. Tulevaisuudessa haaveilen kuitenkin saavani tyopaikan jota rakastan, ja luulen luokanopettajan tyon olevan juuri sellainen.


Siinapa siis minun vastaukseni. Jos rohkenette, pyytakaa toki sanoja itsellennekin.


2 comments:

Ouss said...

Olet hulluko tahot olla lasten keskellä. :DDDD

Elli said...

HALUAKKO NAA HAASTEEN?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...