Sunday 29 January 2012

Opettajan viikko

Ensimmaiseen viikkooni harjoittelussa 10- ja 11-vuotiaiden opettajana on mahtunut paljon vastaan puhumista, uhkailua, opettaja Ellin taydellista ignooraamista, stressia, tuntisuunnitelmien kirjoittamista, sangyssa pyorimista ja unettomuutta, mustia silmanalusia, kahvin juomista  ja yksi iso itkukohtaus. Samaan viikkoon on kuitenkin mahtunut ihan valtava maara hyvia hetkiakin.








Talla viikolla ei ole paljon jaanyt aikaa kirjoitella blogiin ja varoitankin jo etukateen etta seuraavat nelja viikkoa saattavat olla ihan yhta hiljaisia taalla blogin puolella. 


Aamulla lahden kohti koulua kello 8.15 ja palaan kotiin siina viiden aikoihin. Sitten suunnittelen seuraavan paivan tuntia ja vaannan kahdeksan matematiikan tuntia sisaltavaa opetuskokonaisuutta. Tama projekti alkaa nyt olla jo melko valmis mutta ensi viikon aikana pitaakin sitten kirjoittaa 12:n oppintunnin mittainen aidinkielta, kuvaamataitoa ja maantietoa sisaltava plorays. Ei kay aika pitkaksi. Jossain valissa pitaisi sitten koittaa tehda ruokaa, pesta pyykkia ja pitaa kotia pystyssa. Geoff on onneksi kaikessa ihanuudessaan lupautunut tekemaan suurimman osan kotitoista, jotta mina saan rauhassa puurtaa kouluhommien parissa (ja ehka valilla vahan rentoutuakin)


Sosiaalista elamaa ei arkipaivina juuri ole. Eilen eli lauantaina pidin kuitenkin hieman vapaata ja tein paivareissun Ediburgiin seitseman muun Glasgowssa asuvan suomalaisen kanssa.
Eikohan talla rentoutumisella nyt taas jaksa viikon puurtaa viela edellistakin kauheammin.


Koko viime viikon olen ollut aivan hirvittavan vasynyt todennakoisesti siita syysta etta sankyyn rattivasyneena kompiessani jatkuu tuntisuunnittelu kuitenkin viela paassani tunnin, joinakin iltoina jopa pari. Aamulla sitten peilista tuijottaakin erittain hyvinvoivan nakoinen nuori opettajatar silmapusseineen ja mustine silmanalusineen.




Kuvat: weheartit


No, jospa tama tasta helpottaisi ensi viikon jalkeen kun molemmat isot suunnitelmat ovat valmiina.


Kello nayttaa nyt kahdeksaa vaille yhtatoista ja viela on hommia tehtavana. Saas nahda milta silmapussit huomenna nayttavat...



1 comment:

Hanna said...

Voi Ellia. Tiedan tunteen! Tsemppia ja jaksamista, mulla on itsellani pahin vasta edessa ;)

Koita saada nukuttua ja sit jos sunnuntaina voisit ottaa sen illan vapaaksi ja tulla meidan kanssa rentoutumaan niiin ois superihanaa. Jos tuntuu ettet jaksa, niin lepaile suosiolla kotona. Ajattele ittees! <3<3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...