Friday, 20 April 2012

Vanha pieru

Viime viikolla taytin vuosia. Taytyy myontaa, etta jonkinasteista kriiseilya oli ilmassa 24 ikavuoden tayttymisesta, tamahan on jo ihan aikuisen ika! 


Itse synttaripaivana paistoi ihanasti aurinko ja kavimme laheisen pubin terassilla nauttimassa lasilliset proseccoa. Muita juhlallisuuksia itse synttaripaivaan ei sitten sisaltynytkaan vaan keskityimme kodin siivoamiseen juhlakuntoon. Perjantaina talo tayttyi ystavista ja juhlistimme ikaantymistani kakkua juoden, syoden ja tanssahdellen.
Viritimme kattoon lapsen (tai lapsellisen) synttarijuhliin sopivat ilmapallot, jotka muuten roikuvat vielakin olkkarin katossa.
Soimme kakkua, jonka leivoin ihan ite!
Edellisen kerran olen leiponut taytekakun joskus ylaasteella kotitalouden tunnilla. Tahan nahden olin aivan tyytyvainen leipomukseeni. Pakastepussilla pursotettu kerma nyt ei ehka maailman kauneinta ole, mutta makuhan on tarkeinta. Eras ystavani tokaisikin etta ' This cake is so good it feels like it's my birthday!' Hyvin maistui siis!
Ainoa yhteiskuva meista kahdesta ja minulla tietenkin silmat kiinni... Ei nyt kovin vahvasti menny tamakaan.


Myohaan meni, ja ilta oli hirvittavan mukava. :)


P.S. Kiitos kaikille edellista postausta kommentoineille. Kauniit sananne merkkaavat kamalan paljon. :)

8 comments:

RuusuLiisa said...

Onnea junnu <3

Elli said...

RuusuLiisa,
Kiitos! Vaikka kylla tassa ollaan juniorista kaukana, ainakin silta tuntuu! :D

Eveliina said...

Onnittelut! Ja älä nyt vielä kauhistele - oota vaan kun seuraavaksi tulee täyteen 25, sittenhän se kolikko vasta kääntyy :D Mutta, mun mielestäni ainakin paremmalle puolelle sitä kolikkoa! Sitten on jo oikeesti iso, muttei kuitenkaan vanha!

Anonymous said...

Litsit kiinni autralian ihme :)

Marika said...

Onnittelut!:) Ja herkkullisen näkönen kakku!

Elli said...

Eveliina,
Kiitos onnitteluista ja kannustavasta kommentista! ;D Kohta alan jo varmaan panikoimaan niita seuraavia synttareita. :D

Anonyymi,
Meinasin tiiakko tuohon vallan kirjottaa noista litseista kun hoksasin itekki... :D

Marika,
Kiitos! :) Kakku oli hyvaa. Pitas useamminkin keksia tekosyita kakun leipomiselle. :)

Jenni said...

Onnea tälleen myöhässä! Itse seurasin perässä samalle vanhuuden tasolle viime viikonloppuna, joten samassa veneessä ollaan :) Voinkin jakaa sun kanssa kaveriltani saaman keskiyön puhelun aloituksen:
"Hyvää synttärii!! hei, sähän oot nyt ihan kamalan vanha! Melkeen 30!!" (asiaan kuuluu, että kyseinen kaveri täytti seuraavana päivänä 23 :P )

Annika said...

Onnea! (parempi myöhään kuin ei milloinkaan...)

Melkoisen näpsäkän näköisen kakun teit! Vitsi kun iski kriisi, kun tajusin olevani melkein 10 v vanhempi kuin sinä. En minä ole vielä vanha! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...