Friday, 6 April 2012

Takapiru

Nain paasiaisen kunniaksi ajattelin yrittaa laittaa hiukseni rusettinutturalle. No, mitaanhan siita ei tullut nailla meikalaisen hiustenlaittotaidoilla. Sen sijaan tupeeratusta tukastani syntyi ihana, huomattavasti rusettinutturaa pukevampi ja muodikkaampi versio. Koittaessani kuvata tata, tallakin hetkella paatani koristavaa kevaan 2012 muotihiustyylia, iski kuvaan mukaan myos takapiru...Etta hyvaa paasiaista vaan!

10 comments:

Nina said...

Mä sain joskus viime viikolla ekalla yrittämällä tehtyä ihan kivan rusettinutturan, mutta sen jälkeen ei oo onnistunut millään! Alottelijan tuuria vissiin. Mutta täytyypä kokeilla tuota sun kampausta myös. Pukee sua :D

Qu said...

hah :D Aika tyylikäs kampaus kyllä! :D

Anonymous said...

Tässä sulle maailman helpoin ohje rusettinutturaan:
http://www.lily.fi/juttu/videoviikko-pikakampauksia-ja-hiusnikseja

Inka said...

No on toi parempi kuin mun yritys väkertää kyseinen setti. Yritin sit tehdä rennon ja seksikkään löysän letin, mutta puolet mun hiuksista jäi uupumaan siitä letistä niin heitin kirveen kaivoon ja protestoin olemalla harjaamatta hiuksia enää ikinä.

Anonymous said...

Hiustenlaittokyvykkyys taitaa olla geeneissä... T: Sisko-L ps. oon kans innostunut kampauksista ja osaan tehdä tällä hetkellä yhden, eli tän: http://saralynnpaige.com/style/simple-gibson-tuck/

Antonia said...

Haha, ihana! :D

Nella said...

Ahahah sä oot kyllä aina yhtä hulvaton ja ihana :D

Petra said...

Hei, tästä aiheesta sä saisit helposti tehtyä vastaavan hulvattoman hauskan videon kuin silloin jokin aika sitten teit sun kasvojen hoidon tavoista! Uutta videota odotellessa... :)

Elli said...

Nina,
No niin naytti onnistuvan. Ihana! Mulla ei tainnu olla ihan alkuvalmistelut hanskassa. Ehkapa ens kerralla koitan jonkun tokotin kanssa uusiksi!

Qu,
Joo, pitanee ens kerralla laittaa ku lahtee kylille! :D

Anonyymi,
Tuon videon nahtyani innostuinkin koklaamaan sita nutturaa. :)
Voipi olla etta minun hapsulat on viela vahan turhan lyhyet tuommoseen nutturaan tai sitten vaan ois pitany antaa kuivashampoopullon laulaa ennen ku aloin yrittamaankaan koko nutturaa.

Inka,
Joo, mulla kans nama kampausyrityksen yleensa paattyy semmoseen kiukkukohtaukseen, jossa oon valmis leikkaamaan koko samperin hiukset pois!

Siskoseni,
Maakin osaan tehda tuon! Tuolla haavieraana ollessani oli tukka jokseenkin juuri tuolla tavalla. Tosin en tajunnut etta sen ponnarin vois tunkea tuonne hiusten sisaankin vaan kaarin sen semmoselle makkaralla koko hela hoidon.

Antonia,
Kiitos kovasti! Tosin en tieda oliko ihastelu osoitettu hiustenlaittotaidoilleni vaiko rakkaalle takapirulleni. Molemmat tosin sen ansaitsevat. :P

Nella,
Alahas nyt! <3

Petra,
Jotain videopostausta vois kylla tehda lahitulevaisuudessa mutta lieko sitten kampauspostausta, en tieda...

Anonymous said...

Ihana Elina <3

...vaan kato mitä mää löysin netistä! Tuli heti ensimmäiseksi mieleen että sun täytyy nähdä tämä kans! http://www.ninakatchadourian.com/photography/sa-flemish.php ...saahan tästä hiustenlaittovinkkejäkin, jos niikseen tulee. Tai jos kampaus menee pieleen niin vähän fiksailee sitten vessapaperilla... :D

t.Emma "mennään rantaan ja tehdään näin" W

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...