Tuesday 12 June 2012

Ei nakyny Jamie Oliveria...

Sunnuntaina kaytiin shoppailemassa Geoffin kanssa - Geoff rautakaupassa ja mina H&M:lla. 
Kun olin ensin tuhlannut yhden paivan palkan ehdottomasti tarpeellisiin juttuihin ruotsalaissuosikkini luona, suuntasimme illalliselle Jamie's Italian-ravintolaan George Squarelle. 


Ravintolan menua olen joskus kurkistellut netissa mutta jostain syysta ei ole aiemmin tullut kaytya. Virhe.


Paikka oli hyvinkin kohtuuhintainen ja ruoka aivan aarettoman hyvaa!




Alkupalaksi soimme tuollaisen lahes puolen metrin mittaisen bruschettan, joka oli paallystetty mascarpone-vuohenjuustoseoksella, punajuuripyreeella, bataatti-kurpitsapyreella ja jollain ihanalla vihrealla.


Paaruoaksi soin yon yli makean sipulin kanssa haudutettua naudan lihaa (shin, eli ilmeisesti jostain tuosta jalan etuosasta peraisin olevaa sellaista) joka tarjoiltiin parmesanilla maustettun polentan, tuoreen mintun ja lehtipersiljan kanssa.
Geoff soi pasta carbonaran, jossa oli kotitekoisen pastan lisaksi toki myos pekonia mutta myos minilihapullia. Vaikka koko annosta en jaksanutkaan syoda, jai jalkiruokavatsaan viela vahan tilaa ja tilasinkin palan lemon curd-piirakkaa, joka tarjoiltiin mascarponevaahdon, marjakompotin ja paahdettujen pistaasipahkinoiden kanssa.


Ruoan saapuessa en kameran olemassaoloa enaa edes muistanut, valitettavasti. Saatte nyt vaan iloita mielikuvista.


Kummatkin vatsat tulivat hyvin tayteen ja seuraavana paivana olisi Activia saattanut auttaa... mutta niinhan siina monesti kay herkuttelun jalkeen...


Menemma kylla ehdottomasti uudestaan. Seuraavalla kerralla taidan testata myos alakerran cocktail-baarin tarjontaa...

2 comments:

Kristi said...

Fooooood! Mielikuvatkin oli mulle jo liikaa. Kamala nälkä..

Satu said...

Olen kerran päässyt syömään Jamien ravintolan ruokaa ja siksi tiedän kuinka suunnattoman kateellinen sinulle nyt olen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...