Monday 4 June 2012

Ette ikina arvaa...

Istuin rauhassa sohvalla teekupponen kadessa kun rakas kattini Topi alias Einari Parantainen, herasi torkuiltaan makuhuoneessa (tai niin luulin) ja saapui naukuen olohuoneeseen. Kissakielta sujuvasta puhuvana ymmarsin, etta han halusi pyytaa minulta palvelusta. Tahan mennessa hanen yhteiselomme aikana esittamansa
vaatimukset ovat rajoittuneet lahinna ruoan antamiseen, huomioimiseen ja silittelyyn mutta nyt Topilla olikin mielesaan jotain ihan muuta. 


Hetken aikaa hanen kanssaan keskusteltuani nappasin kameran mukaani ja suuntasimme yksissa tuumin makuuhuoneeseen.
Toisin kuin luulin, ei Topi ollutkaan viettanyt aikaansa makuuhuoneessa suloisesti kuorsaten vaan... ette ikina arvaa... neuloen villatakkia!


Einari Parantainen paljastui kaappineulojaksi ja nyt vasta uskaltautui paljastamaan harrastuksensa!


Jarkytyksesta toivuttuani aloin ottamaan hanen toiveestaan kuvaa jo lahes valmiiksi neulotusta takin etukappaleesta.




Tassa vaiheessa Topi kuitenkin tokaisi "Eikun perk... eihan coolit kissat neulo!" ja heitti puikot tassuistaan sangylle. Cooleutta tavoitellakseen han myos suntasi katseensa pois pain kamerasta. 


Taman kuvan ottamisen jalkeen Topias tuumasi, etta ehka olikin ollut huono idea tulla ulos kaapista. Han nopeasti kierahti nukkuma-asentoon ja pyysi minua poistumaan. Paasin kuitenkin vain makuuhuoneen ovelle asti kun takaani kuului vaimea aani: "Otettasko kuitenkin siita selkakappaleestakin kuvan?". Mina tottakai suostuin, vaikka epailinkin hanen peruvan koko kuvaussession, olihan neulontaharrastuksen paljastasprojekti saattanut kissani jo lahes identtiteettikriisin partaalle. 


"Laita se selkakappale tahan mun paalle kun nukun, niin joku ainakin voisi sanoa etta lavastit taman kuvan, eika kyse ollut oikeasti siita, etta mina halusin esitella sen. Mita lie viela ne sun lukijat ajattelis. Epa-cool neuloja mutta etta viela leuhka ja itserakaskin?!"


Niinpa nopeasti asettelin selkakappaleen esille ja rapsaisin kuvan.




Ryntasin heti olohuoneeseen kirjoittamaan tata postausta ennen kuin Topi muuttaisi mielensa. Tokihan mina nyt halusin kertoa heti koko maailmalle  etta minulla on neulova kissa!



4 comments:

Hanna said...

Kissat on vaan niiiiiin hyvia!

Hanna said...

neuloispa winstonkin. Oscar ei tee mitaan, ihan turha katti. Tuutko kaymaan meilla jossain vaiheessa? Meillei oo nettia tosin ja oon kiireinen ainakin keskiviikkoon asti, mutta tuutko ens viikolla?

Sanna-serkku said...

Voi Elli ja Topi Einari :) Pitää munkin alkaa Ville-kissalle opetttaa jokin erikoistaito. Tosin siltä saa kyllä silloin tällöin aika hyvän selkähieronnan ja lämmityksen sen päälle ;)

Elli said...

Sanna-serkku,

Topi oli ihan ite oppinu tuon, en tienny ollenkaan etta se on noin taitava. ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...