Saturday, 29 September 2012

Juoksuprojekti - Week 1

Ensimmäisen juoksuprojektiviikon lenkit on nyt takana. Tarkoitus oli juosta (hölkätä) maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina mutta eilen kauppareissulla sain jonkun ihme tärinä- ja huimauskohtauksen ja olo oli koko loppuillan vähän heikko niin jäi sitten lenkki välistä. Tänään, vaikkei yhtään mieli tehnytkään, lähdin kuitenkin hölkkäilemään ja tämän päiväisen, kokonaisuudessaan 40 minuutin pituisen reippailun jälkeen, projektin ensimmäinen viikko on takanapäin. Thank God.Ensimmäset kymmenen minuuttia menivät ihan leppoisasti mutta sitten alkoi koko homma ketuttamaan. Jalkoja väsytti ja jotenkin vaan ärsytti koko typerä juokseminen. Tulipahan kuitenkin tehtyä ja nyt on sitten jo pikkuruinen etappi saavutettuna!

Ensi viikolla täytyy sitten alkaa juoksemaan illalla iltapäivien sijaan, aikataulut kun hiukkasen muuttuvat maanantaista lähtien. Raportoin ens viikon lopulla sitte miten juoksuminuuttien lisäys sujui. Tässä vaiheessa vähän jänskättää.

1 comment:

RuusuLiisa said...

Moiiiii \o/
Juokseminen on kidutusta :D eilen iltalenkillä hölkyttelin pienen pyöräilijän rinnalla ja kuolema meinas tulla! Ihme kyllä jaksoin enemmän kuin 15metriä eikä polvetkaan kiukutellut.
Tsemppiä ja terkkuja<3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...