Monday, 24 September 2012

Suuriapieniä muutoksia

Viime viikko vierähti taas ihan huomaamatta ohitse. Työvuoroja tein kaksi ja kävin äänittämässä voiceoverin jonkin uskomattomaakin uskomattomamman laihdutusvalmisteen mainokseen, ilmeisesti tuotteen nettisivulle. Odottelin myös kuumeisesti soittoa eräästä työpaikasta, jota varten kävin haastateltavana nyt puolitoista viikkoa sitten. Soittoa ei ole lupauksista huolimatta viela kuulunut eli uusikin viikko alkaa odotellessa.Haastattelua varten olin valmistautunut vastaamaan aivan eri kysymyksiin kuin niihin, jotka  pöllämystyneelle Elli H. Moilaselle sitten esitettiin. Jottei tämä nyt vielä riittäisi niin myöhästyneen bussin takia myöhästyin haastattelusta puoli tuntia (!). No, jospa haastattelussa kertomani hulvattoman hassut jutut saivat haastattelijat unohtamaan nämä pienimuotoiset erheeni... Krhm.
Nykyisen työpaikan suhteen tämä viikko näyttää vielä edellistäkin hiljaisemmalta ja jos ei onni potkaise tuon työpaikan kanssa täytyy minun alkaa hyvinkin reippaasti hakemaan muita työpaikkoja tai muuten joudun maksamaan ensi kuun vuokran monopoly-rahoilla. Eikä meillä ole edes sitä monopolyä, samperi.

Jottei tämä pakkovapailla oleminen menisi ihan sohvalla köllöttelyksi (tai no jatkuisi sohvalla köllöttelynä...) ajattelin aloittaa uuden projektin ja opetella juoksemaan(!). Juoksu on ihan ehdottomasti yksi inhokkilajeistani, enkä ole koskaan sitä muutamaa sataa metriä kerrallaan enemmän harrastanutkaan. Kamalaa hommaa.
Useimmiten työvuorottomat päivät kuluvat kerrassaan mitään tekemättä ja tämän seurauksena nukun huonosti, kehooni on kertynyt hiukkasen liikaa lisäpehmustetta ja olo on kaikin puolin vetämätön. Tänään sohvaperuna-Elli aloittaa siis kahdeksan viikon pituisen juoksukoulun, jonka päätteeksi, niin uskomattomalta kuin se minusta kuulostaakin, pitäisi minun pystyä juoksemaan viisi kilometriä ilman sen suurempaa kärsimystä. 

Nyt siis vedän lenkkarit jalkaan ja lähden ensimmäiselle 'juoksu'lenkilleni mummojen ja pappojen ohitettavaksi läheiseen puistoon. Hiljaa hyvä tulee.


Minusta kun ei vielä reippaan näköisiä juoksukuvia ole olemassa niin korvasin ne weheart-sivulta lainatuilla kissakuvilla...


1 comment:

Jenni said...

Odottelen innolla sun päivityksiä tuon ohjelman toimivuudesta, voisin ehkä itsekin kokeilla reissun jälkeen... Haluaisin itsekin olla sellainen, joka käy lenkillä, mutta tällä hetkellä se tuntuu vaan niin tajuttoman inhottavalta.
Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...