Saturday, 13 October 2012

Iloisia uutisia!

Niin vain hurahti viikko taas ihan huomaamatta eikä blogin päivittämiselle jäänyt oikein aikaa. "Jaa miksikös?"  kysyt nyt toki mielessäsi (rohkeimmat saattavat jopa ääneen pohdiskella)

Koska sain töitä ja vielä ihan kokopäiväisiä sellaisia!

Meet Elli "Aikuisten työpaikka" Aina Ilona:Aloitin uudessa, ihan supermahtavassa työpaikassa tämän kuun alussa - kahden päivän varoitusajalla! Pitkään piti vastausta odottaa vaan odotus kyllä kannatti.
Nämä ensimmäiset kaksi viikkoa ovat kuluneet koulutuksessa ja ensi viikolla siirryn sitten tutustumaan tarkemmin omaan työhöni käytännössä. Parhaiten kai, erittäin tärkeältä kuulostavalla englannin kielisellä tittelillä varustettua, työtäni voisi kuvata myyntityöksi. Työnantajani on eräs maailman suurimmista yrityksistä, mutta sen enempiä en ainakaan tässä vaiheessa halua paljastaa - syyn toivottavasti ymmärrättekin.

Tärkeintä on kuitenkin se että olen aivan äärettömän onnellinen. Työ vaikuttaa tosi mukavalta, työpaikalla on ihan hirvittävän hyvä henki ja työkaverit ovat mukavia. Palkkaakin tästä hommasta maksetaan, mikä sekin on toki vallan kiva bonus. 

Tällaisia iloisia uutisia siis täältä!

7 comments:

Laura said...

Jeeeeee! Onnea onnea!

Nina said...

Jee, paljon onnea uuden työpaikan johdosta! Oon ite vähän samoissa fiiliksissä, eilen tuli soitto että tiistaina alkaa työt jos vaan kelpaa :D Hyvä me!

Tiiti said...

Onnea!

Petra said...

Ihanaa! Kuulostaa mahtavalta! :)

Elli said...

Kiitos kaikille! :)

Nella said...

Voi ihanaa, onnea ihan roppakaupalla! Mahtavaa, että oot saanut duunipaikan ja että uskalsit ottaa sen vastaan noin nopealla aikataululla! Jes :)))

Elli said...

Nella,
Kiitos! Ärsyttihän tuo lyhyt varoitusaika siihen asti kunnes tajusin että sain tosiaan hyvinpalkatun työpaikan! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...