Wednesday 31 October 2012

Laukkuhaaveita - kumpi vai kampi?

Päätin alkusyksystä alkaa halpojen ja lyhytikäisten kenkien ostamisen sijaan satsaamaan hiukkasen enemmän kenkäostoksilla ja toivottavasti sillä takaamaan hiukan pidemmän elinkaaren kenkäpareilleni. Muutamia kuukausia olen miettinyt siirtymistä taloudellisesti (ja liekö ekologisestikin?) järkevimpiin ratkaisuihin myös käsilaukkujen suhteen. Syy siihen, miksi en ole vielä päässyt pohdintaa pidemmälle on hinta, eroa kun sen suhteen tulee käsilaukuista puhuttaessa jopa useampi satanen kenkäparien hintaeron ollessa muutamia kymmeniä puntia. 

Mitenkään merkkiuskollinen en ole (no eipä minulla tähän mennessä elämääni ole oikein ollut varaakaan...) mutta en myöskään ole koskaan pitänyt logoilla tms. koristelluista vaatteista tai asusteista, joten pelkästä merkistä en aio käsilaukussaan. Louis pitäköön sen vuittonin logonsa...

Olenkin salaa jo käynyt tiirailemassa netissä eri valmistajien nahkalaukkuja. Nahkalaukkuun aion siis nimenomaan satsata, kestääpähän sitten pitkään. Muutamia aivan ihania laukkuja olenkin netistä löytänyt mutta toki useat niistä eivät ihan mahdu meikäläisen budjettiin, joku yläraja nyt silläkin vaikka olenkin tällainen työssäkäyvä öky tätä nykyä...

House of Fraser-tavaratalon sivuilta bongasin tänään kaksi laukkua, joissa ulkonäön lisäksi miellyttää myös hinta jonka kehtaa jo pienellä säästämisellä laukusta maksaakin.

Ensimmäinen ehdokas on Radleyn Grosvenor Flapover Tote Bag, jonka mallista tykkään kovasti.












Toisena vaihtoehtona on Coccienellen Paloma Tote.












Coccionellen laukku oli se joka alkujaan sai sydämeni sykkimään mutta mitä enemmän katselen tuota Radleyn laukkua, sitä kivemmalta se alkaa näyttämään. Laatueroa näillä tuskin kamalasti on ja hintaeroakaan ei ole kuin muutama kymppi. Hintaa on joka tapauksessa sen verran että Torstai-lahjan tms. lahjan sijaan ajattelin ostaa laukun itselleni lahjaksi työpaikan koeajan päätyttyä, eli kun työpaikkani on aivan virallisesti varmistunut. Tuohon on aikaa vielä kolmisen kuukautta ja tuskin onnistun jättämään laukkuetsintöjä tähän mutta tähän mennessä nämä ovat ehdottomasti parhaat vastaan tulleet vaihtoehdot.


Onko teillä kokemuksia kummastakaan merkistä ja kumpi laukku noista olisi mielestänne parempi/kauniimpi/mahtavampi/järkevämpi ostos?

3 comments:

Jenni said...

Mä äämestän tuota Radleyn laukkua ihan vaan sillä perusteella, että se on mun mielestä kivemman näköinen. Onnea laukunetsintään! :)

Elli said...

Jenni,
Sen puoleen minäkin vähän kallistun mutta sitten taas hetken päästä en tiedä ollenkaan. Täytynee nähdä molemmat livenä. Yritin käydä katsomassa tuo Radleyn laukkua House of Fraserilla mutta ei ollu hyllyssä. Sen sijaan törmäsin Mulberryn osastoon ja siitähän ei hyvää seurannut. Nyt kun sitten yritän epätoivoisesti miettiä edestä yhtä hyvää syytä ostaa melkein £600 laukku. :D
No ei, saa jäädä sinne hyllyyn odottamaan jotain lottovoittoa!

Anonymous said...

Nanokeratin locks onto the hair, forming a fine, smooth coat of
keratin. Likewise, using imported shampoos and conditioners from a tropical country when your climate is cold and temperate is not such a good idea.

A well groomed woman will look to her hair and makeup first and a poll of 3,000 females across the UK
revealed that about 44% feel attractive if they are having a good hair day, this compares to 16% who felt pleased with their appearance if good teeth gave them that winning smile.


Feel free to visit my blog - hair products

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...