Sunday, 4 November 2012

Ruskealla kielellä maistuu chai

Viime viikolla kauppareissulla alkoi mieleni tehdä "jotain hyvää teetä". Toffee, suklaa, tai joku muu yhtä herkullisen kuuloinen maku mielessäni suuntasin teehyllylle pettymään - eihän tässä maassa nyt sellaisia herkkumakuja tunneta. Mustaa teetä mustan teen perään, jos oikein rohkeaksi yltyvät niin kuppiin saattaa eksyä earl greyta, näin ainakin kaupan teevalikoiman perusteella analysoin.

Löysin kuitenkin erään hiukan erikoisemmankin teelaadun, nimittäin London Tea Companyn Raspberry Chilli-teen, jonka hymy pyllyssä heitin ostoskoriin. Chili teessä (tai no yhtään missään) ei voi olla huono idea!

Kotona keitin heti kupposen ja jouduin pettymään - eihän siinä maistunut yhtään chili!
Laitoin siis palautetta menemään teen valmistajalle hiljattain lukemani "Näin saat firmoilta ilmaisia lahjoja"-ohjeet mielessäni...


Dear London Tea Company,

I bought a packet of your Raspberry chilli tea last week and just wanted to
tell you how much I like it. The packaging, as with all of your teas, is
lovely, and the tea tastes lovely. However, I wish there was a bit more of a
chilli kick in it, a bit like in chilli chocolate, as now I can not
taste/feel it at all.
Despite this the tea is still lovely and I wanted to thank you for it!

My local Sainsbury's only stocks two of the teas in your range and I just
noticed that you do vanilla chai tea as well - my favourite! I would really
appreciate if you could send me a pack of it to try. I bet it is just as
lovely as the raspberry chilli tea I am drinking right now! 

 Kind regards,


"Elli Aina Ilona"Melkoisen lovelyä, eikös... olisihan tuota jotain muutakin sanaa voinut käyttää mutta ilmeisesti ei London Tea Company haitannut sillä arvatkaa mitä postikusti eilen toi?!

Eikä tarvinnut edes viestissä kertoa että kirjotan yhtä koko Iso-Britannian suosituimmista lifestyle-blogeista ja voin teepakettia vastaan mainostaa heidän yritystään! 

No ei vaan hassuttelut sikseen. Arvostan kovasti tällaista asiakaspalvelua. Toki tiedän että he lähettivät teetä pitääkseen minut tulevaisuudessakin asiakkaanaan ja tietäen että todennäköisesti tulen tästä positiivisesta kokemuksesta kertomaan muillekin - ja miksipä en kertoisi, sen verran mukavalta tuntuu tällainen.

Nyt vaan toivomaan että lisäävät vadelma-chili-teehen lisää potkua. Sitä odotellessa taidankin juoda kupposen chai-teetä - ihan mielissäni.

5 comments:

Jenni said...

Oi, ihanaa chai-teetä! Vanilja-chaita en ole löytänyt, taikka maistanut, mutta huomasin juuri edellispäivänä, että uudessa, suuremmassa Punnitse&Säästä-liikkeessä oli monen monta metriä kaikenlaisia teelaatuja, joten tuotakin saattaisi sieltä löytyä. Pitääpä käydä kurkkaamassa!

Hanna said...

Ihanaa! Ma voisin oikeastaan hankkia tuota teeta, kuulostaa meinaan hyvalle :)

Elli said...

Jenni,
Oli aivan super hyvää! Ei hirveästi eroa normaalista chaista eli on ihan yhtä hyvää! Munkin pitäisi varmaan käydä metsästämässä teetä noista erikoiskaupoista. Geoff sanoi tosin eilen että "Meidän pitää löytää asunto jossa on isompi keittiö niin että kaikki sun teet mahtuu sinne"... krhm...

Hanna,
Voin kutsua sut tänne maistajaisiin ennen ostopäätöstä! Oikeasti tämä nyt on vallan tekosyy, ikävähän mulla sua on. Saat kyllä sitä teetäkin, lupaan!

Petra said...

Ooh, teekirjoitukset on ihania! Hienon ja rakentavan palautteen olit laatinut, joten se ansaitseekin saada palkinnon. :)

Elli said...

Petra,
Pitäisi useamminkin kirjoitella kyllä palautetta ostamistaan tuotteista, tiedä vaikka niistä ottaisivat onkeensakin! Eihän toki ilmaiset tuotenäytteetkään pahasta ole mutta mukava olisi huomata joskus lähitulevaisuudessa vähän chilipitoisempi vadelmatee kaupan hyllyllä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...