Sunday, 25 November 2012

Pysähdy. Hengitä syvään.

Pyörin, välillä maanisestikin, identtiteettikriisin pyörteissä saarnaten vuoroin ilosta, onnesta ja epäitsekkyydestä ja toisena hetkenä en taas tiedä yhtään kuka olen ja mitä teen. Kannan koko maailman huolia ja murheita harteillani ja välillä taas päätän olla oikein luvan kanssa itsekäs. Hetken mielijohteesta liityn poliittiseen puolueeseen ihmisten oikeuksista puhkuen ja seuraavassa impulsiivisessa hetkessä tilaan sikahintaisen ripsivärin sen kummempia miettimättä. Välillä puhun niin paljon, kiihdyn, saarnaan ja tunnen niin vahvasti että uuvun itsekin, ei varmasti ihan helppoa ole ympärillä olevillakaan.  

Nyt täytyy hetki vain hengähtää, odottaa että myrsky laantuu ja toivoa että Kari Tapion lupailema poutasää tuo mukanansa uuden, tasapainoisemman ja varmemman ihmisen.

Aina Ilona hiljenee tämän myötä hetkeksi. Palaan asiaan kun tiedän varmasti kuka tätä blogia oikein kirjottaa.3 comments:

Laura said...

<3 <3 <3 Paljon tsemppiä ja voimia selvitystyön tekemiseen. Se vastaus löytyy kyllä. :)

Nanna said...

Tuo kuvaus osuu hyvin myös muhun. Elämä on sekavaa ja itse olen ainakin joutunut viheltämään pelin poikki tutkiakseni, että kuka tässä edes pelaa ja minkä takia.

Toivottavasti palaat!

Anonymous said...

syvähengittelyä rauhallisesti?

http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/24543105.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...