Tuesday, 22 January 2013

Mullistusten ja muutosten aika

Joulun aika ja vuoden vaihde toi suuria muutoksia elämään. 

Työpaikka pysyy samana mutta yksityiselämän puolella muutokset olivat suuria.
Päätimme Geoffin kanssa lähtä eri suuntiin. Sukset eivät menneet ristiin vaan kyse oli yhteisestä päätöksestä. Omituisen outoahan tämä on mutta uusi alku tuntuu silti hyvältä.
Yksin on hyvä olla vaikken toki aivan yksin olekaan - minullahan on nimittäin kaksi maailman parasta kämppistä. Toby on niistä ensimmäinen ja Hanna sitten se toinen, ei toki missään nimessä huonompi.
Kummatkin ihania ja rakkaita ja suurena apuna näissä mullistuksissa.


En muista aikoihin nauraneeni näin kuin Hannan kanssa on tullut räkätettyä. 
Niissä hetkissä ei kyllä ole surun häivääkään. Onnellinen minä olen.


Ensimmäistä kertaa elämässäni asun "yksin" ja jo jonkin aikaa ennen eropäätöksen tekemistä olin haaveillut tästä. Omasta ajastani, harrastuksista ja oman itseni löytämisestä. Blogia enemmän lukeneet varmasti tietävätkin että viime vuosi on ollut elämässäni yhtä myllerrystä ja ilmeisesti se tänä vuonna vielä jatkuu. Myllerrys on hyvästä. Luotan (vieläkin) Kari Tapioon.

Glasgowhun kyllä tulen jäämään, minun kotinihan tämä on. Sen sijaan tulevaisuuden opiskelusuunnitelmat ovat vielä epäselviä. Monenmoisia ideoita on, lähinnä työn ohessa opiskelusta mutta ala ei vielä ole ihan selvillä. Niitä harrastuksiakin pitäisi keksiä. Pianotunneille? Laulutunneille? Ratsastusta?

No mikäs kiire tässä on. Onhan minulla loppu elämä aikaa.

6 comments:

Jenni said...

On hyvä, ettei kavahda elämässään muutosta ja myllerrystä, etenkin silloin, kun se johtaa lopulta parempaan. Ja tuo "Onhan minulla loppu elämä aikaa" on hyvä pitää mielessä, aion itsekin yrittää sisäistää tuon ajatuksen tässä ennen loppukevään suurta elämänmuutosta.

Nella said...

Suuria muutoksia, mutta muutokset ovat monesti hyvästä. Hienoa, että oot ottanut kaiken näin hyvin ja että katsot avoimin mielin eteenpäin!

Oon kuitenkin iloinen ja onnellinen sun puolesta - kuulostaa siltä, että kukka puhkeaa pian uudelleen ja täältä tullaan lukemaan mahottomankin iloisia juttuja. Ei siis, etteikö niitä olisi ollut, mutta kuten sanoit viime vuodesta ei se varmasti ollut mikään helpoin.

Ihanaa, että oot taas tolpillasi ja kohtaamassa uusia haasteita!

Kristi said...

Kiva kuulla että olet onnellinen! :)

Anonymous said...

Alotappa sellon soitto uudelleen, saatat sitten joskus saada mun basson perinnöksi.

T:Iskä

Laura said...

Tuo on kyllä oikeasti hyvä asia muistaa, että loppuelämä on todellakin aikaa. Se on yllättävän pitkä aika, vaikka se voi mennä nopeasti. Tsemppiä!

Mun blogissa on sulle haaste. :)

Satu said...

Vain muutos on pysyvää, sanoi joku kerran ja niinhän se on, kaikki menee eteenpäin. Voimia tulevaan <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...