Wednesday, 12 December 2012

Kissan suurinta herkkua

Yllätimme Tobyn pötköttelemästä olohuoneen pöydän alta kahden lempijuttunsa vierestä mutta ennen kuin yhteiskuvaa kerettiin ottamaan, oli loikoilija jo ehättänyt pompata pystyyn ja saapua ottamaan osaa tuimaan tuijotuskilpailuun kameraa vastaan.
Hengailukavereina pöydän alla olivat sekä herran lempilelu että -herkku. Vaikka meillä on kissan leluja pomppivista joulupukeista heliseviin palloihin on jostain syystä lattialle kulkeutunut kuminauha silti ikisuosikki. Siihen ei ilmeisesti voi koskaan kyllästyä.

Aikaisemmin olen Tobylle syöttänyt kissanminttuherkkuja ja Whiskasin nameja, muttei kumpikaan niistä ole saanut aikaan samanlaista reaktiota kuin nämä Cosman kanapalat, köllöttelykaveri numero kaksi.Melkoinen kehrääjä, kiipeilijä ja yli-innokas tassulla tökkijä kuoriutuu meidänkin papparaisesta jos luvassa on noita herkkuja.

Ihan hyvällä omallatunnolla noita zooplussan ruokatilauksen kylkiäisenä saatuja nameja voi myös kissalle antaa sillä ne sisältävät vain ja ainoastaan kuivattuja kananpaloja. Saatoinpa yhden maistaa itsekin... Just to prove a point, you see.

Suosittelen kyllä lämpimästi noita muillekin turriaisille ja taitaapa suosituksensa antaa myös Toby. Kunhan ette vaan hänen Cosma Snackieseja tule syömään!

2 comments:

Jenni said...

Ihana kuva Topista! :)

Anonymous said...

Hello. And Bye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...