Thursday 24 June 2010

Laiskan siivoojan muuttomuistelot

Pahoittelen blogihiljaisuuttani. Ystavani oli taalla meilla kylassa Suomesta viikon verran eika aikaa juuri kaikelta puuhastelulta (mm. Sinkkuelaman ensimmaisen tuotantojakson katsomisen...) juuri bloggaukselle jaanyt. Nytpa sitten ajattelin istahtaa alas kun sohva ei suostunut taidokkaassa kasittelyssani taipumaan sangynmuotoisesta jattilaisesta istuttavaksi huonekaluksi. Imuri siis odottelee sohvan vieressa silla aikaa kun reipas siivooja bloggaa.

Vielakaan en ole saanut ihan kunnon kuvia taalta kampalta otettua, pahvilaatikoita kun lojuu joka puolella ja edes minun rehellisyyteni ei ole niin ylitsevuotavaa sorttia etta tasta sekamelskasta haluaisin kuvia kaikelle kansalle julkaista. Muutama kuva minulla on kuitenkin teille naytettavana parin viikon takaa kun poikaystavan kanssa taalla seitseman tuntia kulutimme siivoten. Paljoa ei naissa kuvissa nay, mutta onpahan nyt jotain kuitenkin!


Tiskari-tati pikkupikku keittiossa...




Tasta kuvasta ehka hahmottaa hiukkasen enemman tuota keittion kokoa. Kuvan oikeassa reunassa nakyy siis keittion ovi ja tuosta seisomapaikastani yksi harppaus kameraa kohti ollaankin jo hellalla eli keittion toisessa paassa. 


Yksi asunnon ihanimmista jutuista: erkkeri-ikkuna ja puulattiat makuuhuoneessa. 


Ohjelmassa selvastikin tehosiivousta (tai sitten erittain tarkkaa pyllynpyyhintaa...)

 


Ja tassa kuva muuttopuuhista. Vaikka osa tavaroista ole viela sisalla asunnossa, ei omaisuutta kovin paljoa ollut muutettavana.
Siinapa niita muuttotunnelmia. Nyt takaisin siivoushommiin!





2 comments:

Ouss said...

MÄÄ RAKASTUIN TUOHO MAKKARIIN!
HALUAN-HALUAN-HALUAN-HALUAN!!
Pistähän jatkossakin kuvapitoisia postauksia! :)

Elli said...

Kiva etta naaki oot rakkaudessa! Tuosta erkkeri-ikkunan edustasta taitaa tulla paikka poikakaverin maalaustelineelle. Parempi alakaa tulleen seinille taytetta kun kotini parhaan paikan sille uhraan! No ei vaites, en ole tuolle pikkunurkkaukselle kovin montaa kayttoa viela kehittanyt. Talla hetkella kunniapaikalla jokottaa pyykinkuivausteline...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...