Tuesday, 29 June 2010

Onnetar toi tullessaan ongelman

Kavipa kerrankin tuuri! Muutama viikko sitten kavimme ulkona syomassa poikaystavani kanssa ja hanen olutostoksensa kylkiaisena saimme koodin, jolla paasi osallistumaan kahden T In The Park-lipun arvontaan. Onnetar oli puolellamme ja tana aamuna minua odotti iloinen yllatys inboxissani: Kaksi lippua festivaloimaan saapuu pian meille!

Olin, ja olen vielakin, aika mielissani siita etta meilla kavi nain hyva tuuri, mutta toisaalta lauantaina ei ole artistia, jonka ihan valttamatta haluaisin nahda. Olisihan esimerkiksi Paolo Nutinin  tai Prodigyn nakeminen varmasti hienoa, mutta ei valttamatonta. Toisaalta, mita enemman youtubesta etsiskelen tietoa eri bandeista ("Ai, tama onkin tama bandi!") sita enemman festarointi alkaa himottaa.
Liput koko viikonlopulle ovat loppuunmyydyt ja eBay:ssa kahdesta lipusta saisi noin £300 (370 euroa). £300 puntaa on kuitenkin melkoinen raha ja tassa tuntuu talla hetkella houkuttelevammalta kuin £50:n satsaaminen bussimatkoihin.

Asiasta taytyy toki viela poikaystavan kanssa keskustella, eritoten kun lauantaina lavalle nousee artisteja joista tiedan hanen pitavan.

Mita mielta te olette? Satsatako rahaa festivaalirointiin vaiko myyda liput ja tienata sievoinen summa?  


Tassa viela maistiaisia siita, minka missaaminen saattaisi jaada vahan harmittamaan.5 comments:

Laura said...

Kerran sitä vaan eletään, joten mulla sydän sanoo että kannattaa mennä, jos toisena vaihtoehtona ei ole akuutti vararikko.

Ouss said...

Minä taas myisin! :D Konsertti kestää hetken, mutta sillä rahalla voisi ostaa jotain mille on käyttöä pitemmälle ajalle! ESIM. TELKKARIA VARTEN SÄÄSTÄÄ :DDD

Mingna said...

Jos lippurahoille olisi sijoituskohde valmiina niin sitten kannatan myymistä, mutta toisaalta olen myös aina vahvasti pienten irtiottojen kannalla. Elämässä pitää olla kaikkea hauskaakin. :D

Sanoo nainen joka ei todellakaan ole mikään festari-ihminen.

Anonymous said...

Joko Muumipaketti on tullu perille? :)
Terkuin Heidi

nella said...

Auuuu hienoa! Ihan mahti tuuri, hienoa! Nutini olis kyllä ihana nähdä livenä, mutta ymmärrän tuon houkutuksen lippujen myyntiin.. Tuleehan noita keikkoja (;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...