Monday 28 June 2010

Vieraita Australiasta

Poikaystavan vanhemmat saapuivat Glasgowhun perjantaina ja nyt kun ovat vihdoin jet-lagistaan selvinneet (joka ei muuten ole yhtaan niin paha kuin takaisin Australiaan lentaessa!) olemme nautiskelleet kotikaupungin antimista ja sateiseksi muuttuneesta saasta. 

Lauantaina kavimme kavelemassa keskustassa ja illastamassa The Archesin alakerran ravintolassa, josta saa muuten tosi hyvaa ruokaa. Sita kun Glasgowsta ei ole kohtuuhintaan ihan helppoa aina loytaa. Mina valitsin kanasalaatin vuohenjuusto-basilikapalleroilla ja balsamicolla. Jottei illallinen ihan liian kevyeksi olisi mennyt, taytyi mahaa tayttaa viela juustolautasella.

Poikaystavan vanhemmat ovat vuokranneet lahelta keskutaa kolmion nyt kolmiviikkoisen lomansa ajaksi ja olimme heidan luonaan eilen yokylassa. Ennen nukkumisyrityksia tuskaisen kuumassa ja kosteassa makuuuhuoneessa, viihdytin itseani sateliitti-tv:n ruokakanavilla. Ah, mita luksusta - meilla kun ei ole edes telkkaria!

Tanaan vuorossa taas illastelua heidan luonaan ja sitten mina hipsin kotiin nukkumaan etta huomenna paasen napparasti iltapaivalla toihin ja poikaystava jaa vanhempiensa luokse. Ei, tassa ei nyt ole kyse mistaan parisuhdekriisista vaan siita, etta poikaystava lahtee aamulla avustajaksi eraaseen televisiosarjaan ja bussi kuvauspaikalle lahtee aamulla kello kuusi keskustasta.

Yksin nukkumaan meneminen ei ole ehka ihan yhta kamalaa tana iltana, mielessa kun lammittaa poikaystavan isan tarjous maksaa meille lennot Australiaan ja takaisin ensi vuoden lopulla! Arvasitteko etta ei kieltaydytty? :)

 

4 comments:

RuusuLiisa said...

Voi kun mukavaa! Mahtuiskohan matkalaukkuun yks mediumkokoinen jänis??

Mukavia hetkiä 'appivanhempien' seurassa :D

Elli said...

Puhutaanko tassa nyt sinusta vaiko siita teidan uudesta janislampusta? Lamppu saattais ehka nimittain mahtuakin... ;D

Kiitoskiitos. Tekoappivanhempien (tai kuten mina heita kutsun, out-laws ;D) kanssa tullaan kylla hyvin toimeen. Eikohan meilla ihan lystia tule!

RuusuLiisa said...

Heh..minusta!

syys said...

Mahtavaa! Australia kutkuttaa meikäläistäkin. Huisin hienoa, jos piletit saa vielä lahjaksi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...