Tuesday, 19 October 2010

Chaos, panic and disorder -- my work here is done.

Ajattelin tulla rikkomaan tata jo muutaman viikon vallinnutta blogihiljaisuutta. Hiljaisemman ajanjakson pituus tasmaa melko tarkkaan yliopiston aloittamisen kanssa ja onhan tama tosiaan ollut myllakkaa. Vahintaan kerran joka viikko on pitanyt tirautta "en osaa, en jaksa"-itkut tai vahintaankin mietiskella, miten ikina lahdin yliopistoon. Tanaan viimeksi vahan kiukustelin ja mietin, ettei se siivojankaan ura yhtaan hassumpi olisi loppujen lopuksi...

Olen asettanut itselleni tavoitteeksi olla jouluun mennessa jo ainakin suhtalaisen kohtalaisen hyvissa valeissa opiskeluni ja sen aikataulujen kanssa. Toistaiseksi eletaan viela aikaa, jolloin muutaman tunnin yliopistopaivan jalkeen takki tuntuu aika tyhjalta ja keskittyminen lukemiseen vaikealta. Lukeminen yleensakin ei ole tahan mennessa ollut oikein minun heiniani (Terveisin Kolmen L:n ylioppilas - Lukio Lukematta Lapi) ja nyt olen ihan vapaasta tahdostani, ilmeisesti, hankkiutunut tilanteeseen, jossa en enaa lukematta parjaa. What was I thinking?!

Tottahan on, ettei elamassa paljoa saavuta jos aina pysyttelee mukavuusalueellan eika joskus puske lapi harmaan kiven. Taytynee pitaa tama mielessa ja luottaa siihen etta jonain paivana nama ensimmaisen vuoden turhautuneisuudet ja stressit tuntuvat ihan turhilta.

Rakas Joulupukki,

Tana jouluna haluaisin lahjaksi lukupaan, jarjestelmallisyytta ja stressinhallintakyvyn.
Poni ois kiva kans. Tai edes kesyrotta. Tai marsu.

 Terveisin 

Elli

 

2 comments:

Anonymous said...

Luin tuon 5.10 lähettämän kirjoituksen ja siitä sen kysymyksen, niin huomasin että nämä kaksi asiaa liittyy aika tavalla yhteen.
El kyllä taitaa järjestelmällisyys, lukuhaluta jne. olla aika perittyjä juttuja sinullakin:)
Eli tämän tiedon pohjalta voisi helposti tehdä tuon tehtävän.

Arvaappa kuka kirjoitteli tämän?

rva ruusunen said...

Eihän tuo helppoa ole, mutta kuten kirjoittelin jo erääseen toiseenkin blogiin, ei suomalaista sisua voita mikään.

Eli sieltä se valoisuus koittaa, usko pois! Kukaan ei pääse nurjertamaan suomalaisten tyttöjen sisukkuuta! :) Tsemppiä kovasti ja toivotaan, että pukki tuo toivotut lahjat (;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...