Thursday, 7 October 2010

Opiskelijatko koyhia?

Kaytin tuossa juuri noin elamani toista kertaa taulukkolaskentaohjelmaa ja nappailyn tuottamat ilouutiset olivat seuraavat:

Vuokran, laskujen ja ruoan jalkeen kuukaudessa minulle jaa kayttorahaa noin 39.5 euroa.

Ei saisi valittaa kun tietaa etta monella on asiat paljon huonommin eika rahaa ole tuonkaan vertaan, mutta pakko myontaa ettei tuolla budjetilla paljon valttamattominta enempaa osteta.

7 comments:

Anonymous said...

sama lopettaa syöminen ni jää enempi käyttörahhaa :D

Anonymous said...

tv. karoliina :D

Elli said...

Tasmalleen samaa ajattelin tanaan! :D
Tai ehka jos siirtyis luomuvihanneksista vaikka perinteisiin brittilaisiin ranskalaisiin ja pakastepizzoihin niin siinahan saastys jo heti rahaa ;D

rva ruusunen said...

Voi totta, tuo on kyllä kurjaa. Muistan kun itsekin piti nipistää ihan jokaisesta asiasta, eihän se helppoa ole.

Mutta hurtilla huumorintajulla pääsee kuitenkin jo aika pitkälle. Sieltä on siis ilmeisen vaikeaa saada duunia? Kun oon ymmärtänyt, että kuitenkin oot hakenut niitä ihan pää kolmantena jalkana.

Mingna said...

Myö jouduttiin oikeasti säästämään ruuasta, kun kahdella opiskelijalla jäi vuokran yms. menoerien jälkeen käytettäväksi pari hassua satasta. Haaveiltiin siitä, että "sitten joskus" meillä on jääkaapissa yhtä aikaa juustoa ja makkaraa. :D

Elli said...

rva Ruusunen,

En ole viela edes budjetointia aloittanut kun opintotukipaatostakaan ei ole viela tullut, lahinna vaan murehtinut tulevaa ja samalla tyhjennellyt saastoja tililta. Huoh.

On minulla taalla tyomahdollisuuskin mutta ajatukset on viela toistaiseksi olleet niin paljon tuolla yliopistolla ja niissa hoitamattomissa opinnoissa, etten ole edes ehtinyt ajattelemaan toiden tekemista. Kohta kai sinne pitais kuitenkin koittaa menna tienaaman hiukan taskurahaa.


Mingna,

Meilla on onneksi sentaan yksi tyossakayva tassa taloudessa. Kulut meilla kylla jaetaan silti puoliksi - taytyisikin ehka ehdottaa hiukan reilumpaa jarjestelya... ;D No ei vaites, kunhan tassa tyonteon makuun taas paase niin eikohan tama jarjestely ole jo itsessaan ihan reilu - kun on siis edes hiukkasen enemman tuota kayttorahaa.

Nanna said...

Siis juu itselläkin tässä menossa tällainen pieni selviytyimistaistelu, rahaa menee, mutta yhtään ei tule. Tää on aika huono homma :D Ja nyt vielä ennen joulua kiristää aika pahasti, kun pitäisi jotain lahjojakin läheisille miettiä.

Jokunen päivä sitten mietin kanssa tätä opiskelijan taloutta ja elämistä. Jos kiinnostaa lukea niin tässä linkki.
http://nan-na.blogspot.com/2010/11/making-ends-meet.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...