Tuesday 8 February 2011

Eilen meni myohaan vaikka nyt on Tiistai

Otsikkona Scandinavian Music Groupin biisi Tiistai, jonka olemassaolosta en tienny ennen kuin juuri asken etsiessani googlella sanan 'tiistai' sisaltavia laulunsanoja. Syvaa merkitysta taynna siis tamakin otsikko. Jos joku on kyseisen kappaleen kuullut niin kommenttilaatikkoon saa heittaa biisiarvostelun.

Illallista en jaksanut alkaa vain itselleni tekemaan, siispa kiskareissulla kavaisin nurkan takaa loytyvalla "grillilla". Grilli ei ehka kuvaa noita paikkoja kaikista parhaiten, mutta niista siis saa ostettua niin kebabbia, pizzaa, curryja kuin uppopaistettuja pizzojakin (nam... :D) - ranskalaisia unohtamatta! Itse nautiskelin illalliksesi muutamana vihannes pakoran (pakoroita/pakoria?). Olen niita joskus maistellut intialaisessa ravintolassa, mutta nurkkagrilleilta on jaanyt ostamatta silla niiden hinta on aina hirvittanyt. Menussa pakoran hinta vaihtelee puolestatoista punnasta kahteen ja olenkin kauhistellut miten sellainen pieni nykero voi maksaa niin paljoa. No, kysehan ei ole yhden pakoran hinnasta vaan kuten minulle vasta selvisi, laatikollisesta niita!







Hiukan oli liikaa syomista minulle tuossa laatikossa, riitti seka illalliselle, iltapalalle etta muutama pala viela huomisellekin. Turhapa siina sitten ihmetella miten britit ovat niin lihavia, jos tuollaisen laatikon voi helposti kayda hakemassa nurkkakiskalta, huitaista naamaan, eika jalkeenpain tarvi edes tiskata! Meilla on onneksi tuo tiskikone (lue: Geoff, joka on muuten parantunut ruokamyrkytyksesta), ja mina viela kaiken lisaksi pidan ruonalaitosta. Ei  tarvi ihan vasta kayda uudestaan hakemassa kahden punnan vihannes pakoraa. AHKY.

Yliopistopaivan ja syomisen lisaksi olen tanaan askarrellut. Tein blogia varten ihan videonkin, jossa tasta rakkaasta harrastuksestani (krhm :D) teille kerron. Talla hetkella koitan uppia videota youtubeen ja saada sen sita kautta tanne. Katsotaan josko onnistuisin ja paasisitte todistamaan ihkaensimmaista videopostaustani ikina!


Eiko saakin postata videoita, vaikkei oliskaan ihan niin montaa lukijaa? :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...