Tuesday, 15 February 2011

Haaveita kesasta

Vaikka eletaan vasta helmikuuta, minuun on iskenyt kevatolo. Suomessa pakkanen paukkuu eika kevatolosta ole varmasti monella viela tietoakaan. Taalla sen sijaan on jo monena paivana paistanut aurinko ja Jordanhillin pikkukukkulat alkavat jo puskea pikkuruisia kukkia viimevuotiseen tapaan.

Viime lauantaina aurinko paistoi taydelta taivaalta ja toista kotiin pain kavellessa tuntui ihan vapulta - muu oli juuri niin kuin vappuna pitaisikin tosin ilman juuri lumen alta paljastuneen, viela maran asfaltin tuoksua.

Lieko sitten ihana aurinko syyna tahan opiskeluinnostukseen vai kaikki ihanat asiat, joita ensi kesana tiedan tapahtuvan. Olipa syy mika tahansa, olen taynna virtaa saada kaikki esseet kirjoitettua hyvissa ajoin valmiiksi - ikaan kuin kesa tulisi sitten jokseenkin nopeammin.


Kesan seikkailujen odotusta helpottaa toki makuuhuoneen lipaston paalla polttelevat keikkaliput huhtikuulle, mutta erityisesti odotan kesa-heinakuussa tapahtuvaa reissua Lontooseen, Helsinkiin ja rakkaaseen Ouluun.


 Molemmat kuvat taalta

Muutama paiva sitten saimme muutakin ohjelmaa kesalle, viikkoa ennen Lontoon vierailua. Rakkaat ystavamme nimittain menevat naimisiin ja kutsuivat meidan haapippaloihinsa Yorkin lahelle Englantiin. Itse haat he pitavat Balilla (sinnekin saimme kutsun mutta ei taida taman vuoden matkabudjetti ihan niin pitkalle riittaa), silla morsian on Australiasta ja perheellansa on napparampi toki matkustaa Balille kuin Englantiin, mista sulhanen on siis kotoisin. Eivat varmaan lyhyemman valimatkan lisaksi ne Balin pitkat hiekkarannat ja auringonpaistekaan siina sivussa haittaa...

Tulevan avioparin miespuolinen jasen oli baarimikkona pubissa, jossa mina ja Geoff ensimmaista kertaa tapasimme ja taisivatpa hekin siella ensi kertaa kohdata - tosin muutamaa kuukautta meidan ensitapaamisemme jalkeen. Suunnilleen samoihin aikoihin kun me lahdimme Australiasta kohti Suomea, he muuttivat Englantiin. Aikaa viime nakemasta on kulunut pian kaksi vuotta. Tuntuu aivan mahtavalta paasta juhlistamaan heidan rakkauttaan ja hopottamaan kahden vuoden kuulumiset ihan kasvokkain.


Kylla naita ihania kesajuttuja odotellessa jaksaa muutaman kuukauden opiskella oikein ekstra-ahkerasti!6 comments:

Hanna said...

tuli kauhen hyvä mieli tästä kirjoituksesta, häät on aina kauheen kivoja. Balihäät varmaan hakkais satanolla kaikki muut häät, muttei tosiaan oo halpa reissu.

Inka said...

Ihana fiilis huoku tännekin asti. Täällä Suomessa piristää toi aurinko jonkin verran, mutta kyllä noi pakkaset masentaa, varsinkin kun joka blogissa tuntuu olevan kesä! :D Häät on ihana juttu, viime vuonna pääsin yksiin kaverihäihin, ja nyt innolla odotan seuraavia (:

Elli said...

Hanna,

mina oon kans hirvia haa-fani. Toivottavasti saavat noihin pippaloihinkin hiukan sellaista haahenkea etta paasen pillittamaan - se on nimittain minun lempparihommaani naimajaisissa. Vanha romantikko-Elli :D

Balille ois kylla ihana menna mutta taitaa lennot olla halvimmillakin lentoyhtioilla sen verta tyyriit etta jaa Balin matka odottelemaan tulevaisuuteen.

Inka,

On niissa kevaisissa paivissa kylla oma hohtonsa Suomessakin. Tavallaan on ikava niita ihania pakkaspaivia kun aurinko paistaa taysilla ja vaikka inhoaa hiihtoa, siltikin tekis mieli vetasta sukset jalkaan. Onneksi olen nyt tulossa siihen ikaan etta kaverit alkaa ehka naimautumaan niin paasen itkea pillittamaan ripsarit poskille! :)

rva ruusunen said...

Voi mikä hyvänmielen postaus! Ihanaa lukea tällaista :) Hienoa että kevät on siellä aluillaan ja että motivaatiota löytyy - vielä ihanempia suunnitelmia luvassa ja voi nuo häät!

Olipahan piristysruiske, kiitos vaan! <3

Rva Ruusunen said...

piti vielä kirjoittaa, että tuossa alhaalla "you might also like" oli se postaus valokuvineen siitä, kun jäitkin ausseihin ja tapasit murun, ja siinä oli se hirveä hämähäkkikuva..

Sitä vaan, että sekin oli aivan huikea postaus ! <3

Elli said...

Kiitos toisenkin kerran, ruusukaiseni!

En kylla tata kirjottaessani ajatellut etta "nytpa kirjotan oikein semmosen hyvan mielen postauksen!" mutta kommenttien perusteella siita sellainen kuitenkin tuli, ihan vahingossa! :)

Katselin jo tanaan haihin mekkoa, taytyyhan sita nyt ajoissa valmistautua :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...