Wednesday 9 February 2011

Valmista tuli!

Kruunut ovat valmiit!




Pistin kuvausta varten parasta paalle ja laitoin viela tukkaakin etta nayttaisin mahdollisimman edustavimmalta. Vaan ettehan te toki minua katso vaan noita alyttoman komeita kruunuja!
Olen oikeasti aika ylpea itsestani kun sain noinkin hienoja kruunuja aikaiseksi, enpa ihan heti olis uskonut. Neljan kruunun varkkayksen lisaksi laminoin ja leikkasin tanaan 32 numerokorttia eli askartelun merkeissa on mennyt aikalailla koko paiva. Tosin askartelun lomassa kerettiin yliopistokavereiden, minun ihanien poikien Jonnyn ja Bryanin kanssa, kertoa lukuisia pieruvitseja, syoda sipseja, pelata Angry Birdsia ja suorittaa useita muitakin yliopisto-opiskeluun liittyvia toimenpiteita...

Kuten eilisella videolla kerroin, aloin epailemaan etta fiksumpi veto olisi ollut ostaa sita kartonkia ja nyt kun kruunut ovat valmiit olen varmistunut siita etta kartonki olisi tosiaan ollut se kestavampi valinta. Ajattelin kuitenkin, etta jos kruunut selviavat huomisesta kasittelysta hengissa ja osottautuvat toimivaksi vempaimeksi opetuksessa, vetelen vaan jokaisen paalle kerroksen kontaktimuovia ja toivottelen pitkaa ikaa.

Nyt ei olekaan enaa muuta tehtavaa kuin tuntisuunnitelman kevyt muokkaus ja tavaroiden pakkaaminen huomista varten...




...ja jannittaminen tietenkin!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...