Sunday 15 May 2011

Ei taas!

Johan tassa kaksi kuukautta ehtikin kulua ilman minkaanlaista flunssaa tai muuta vaivaa mutta kappas, olen taas kipeana. Perjantaina alkoi jo nokka vuotamaan ja viikonlopun mittaan on kehittynyt viela yskakin siihen paalle. Nama kaksi oiretta itsessaan viela eivat kovin hirveita ole, mutta tama olo! Hyi etta!



Otinkin tuossa mallikkaasti neljan tunnin paikkarit siina toivossa etta olo olisi herattyani jokseenkin parempi seka taman flunssan etta 'Eika! Enhan maa NYT voi olla kipeana'-masennuksen suhteen. Eipa auttanut juuri kumpaankaan. Ehka mieli on hiukkasen parempi mutta ensi viikko stressaa silti. Harjottelua on jaljella enaa vain keskiviikkoon joten sairastuminen juuri nyt stressaa ihan hirvittavasti. Lisaksi kaksi esseeta pitaa palauttaa viikon paasta eika niissakaan ole viela paasty alkua pidemmalle, toisessa ei viela edes siihen pisteeseen.

Taidanpa nyt kompia peiton alle ja napsauttaa telkkarin paalle ja yrittaa unohtaa nama hommat nyt hetkeksi. Eihan sita tieda vaikka stressista voi paa rajahtaa!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...