Friday 6 May 2011

Kommeita miehia

Mikapa olisi parempi tapa nollata paa pitkan ja hetkittain stressin tayteisenkin viikon jalkeen kuin katsella komeita miehia. Omani on viela toissa joten jouduin turvautumaan Googlen apuun.

Jostain blogista bongasin kyseisen haasteen, jossa pyydettiin listaamaan niita niin kutsuttuja hottiksia. Haastettahan minulle ei heitetty tata tekemaan, mutta ei silla valia, laitan silti! :D

Ja tasta se alkaa: Hottismiehet!

Jeffrey Dean Morgan - o-o-ouuuuu! Ehdoton ykkonen. P.S. I Love You -leffan katsottuani olin myyty ja ensimmaista kertaa yli kymmeneen vuoteen vahan salaa fanittamassa julkisuudenhenkiloa. Talla miehella on juuri ne sankykamarisilmat joista aiti varotteli. Puhumattakaan nyt noista hymykuopista... Alakaahan tuo seta kylla olla jo sen ikanen etta mennee vahan syntiseksi tama homma mutta minkas teet!








Brad Pitt - tama herra ei nuorempana versiona iskenyt mutta nyt vanhemmuuttaan, kun ei enaa ole niin siloposkinen, on vain komistunut komistumistaan.






Colin Farrell - taman miekkosen maininnan yhteydessa voisi taas paastella noita susiaania (joita siis koitin kovasti yrittaa imitoida tekstin muodossa tuossa aikaisemmin). Piti laittaa oikein kaksi kuvaa kun en millaan osannut paattaa kummassa se nyt olisi sitten komeampi...











Robert Downey Jr. - taman herran naama ei ole aina miellyttanyt mutta on lapikaynyt nk. 'Brad Pittit' eli komistunut vanhetessaan. Ei silti ylla ihan samalle tasolle kuin nuo aikaisemmin mainitut kaverit mutta menkoon nyt! 



Miesmaku on kylla muuttunut vuosien saatossa. Ennen silmaa miellytti enemman laihat ja sievat pojat, tata nykya miehessa saa olla jo vahan miehen nakoa ja mielellaan myos jonkin asteinen karvapeite. Tasta huolimatta silmaani miellyttaa siltikin viela seuraava herra, Orlando Bloom, tosin parralla - ehdottomasti (eika tuo pitka tukkakaan haittaa yhtaan!)




Haastetta en nyt ala kenellekaan heittelemaan mutta tehkaahan omissa blogeissanne jos haluatte tai heittakaa vaikka tuonne kommentiboksiin mielipiteita absoluuttisen taydelllisesta miesmaustani ja omista lemppareistanne!

6 comments:

RuusuLiisa said...

Joo orlando on kyl hottis!
Tehdäänkö suomalaisista miehistä sama? Oman miehen lisäksi vois olla aika vaikeaa - en meinaan osaa nimetä näin äkkisiltään yhtään kotimaista hottista :D

Elli said...

En osaa kylla ihan heti sanoa etta kuka suomalainen mies ois hyvis. Toisaalta, vasta askettain tuli mieleen etta olishan tahankin voinu valita vaikka muusikoita lisaksi...
Hottismiehista kun ei tule pidettya listaa eika kiinniteltya julisteita makkarin seinille niinku teinivuosina niin paasee tammoset ihan unohtumaan! :D

Pakko myontaa ettei suomalaisista tule kylla mieleen yhtaan. Peter Franzen on vahan sinne pain mutta ei talle listalle kylla ylla.

Jatkamme pohdintoja! :D

Hanna said...

Orlando just ei napannu, oisin korvannu sen ehka jollain ihanalla vanhemmalla ja karismaattisella herrasmiehella. Mulla on jostain syysta kauheet hotsit john malcoviciin (selkeesti ku en nimeekaan osaa kirjottaa!)

Mut ihana postaus, kuola valuu!

Suomalaismiehet on kyl kauheen vaikeita, niina parhaimmannakoisina yleisesti pidetaan jotain mikko leppilampea, mutta ei itelle oikeen toi baby look nappaa. Samuli Putro on kyl musta ihana suomalainen mies!

Elli said...

Hanna,

Itsellakaan ei tuo Orlando ylla sinne listan karkipaahan mutta jotain siina miehessa kuitenkin on etta paasee listalle. Ei silti ikina voita noita alkupaan miehekkaita miehia, ei ikkaan! :D

Mikko Leppilampi ei kylla nappaa minuakaan, liian sieva mies. Toisaalta sitten taas sievien miesten kategoriaan saattaisi paasta esim. Ville Valo, jossa sentaan on jotain sarmaa, vaikkei hanessakaan tarpeeksi uberhottislistalle. :D

Ouss said...

Mun mielestä tuo sun tuorein lista oli iha KARSIA. :D Mie inhuan varsinki Lennyä! Mutta tuo eka lista minkä teit, sieltä löytyy kyllä namuja! Kuten Colin Farrel (JA SIITÄ EHOTTOMASTI TUO RÖÖKAUSKUVA!! Bad Boyyyy) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 (Onkohan nuita syrämmiä nyt tarpeeksi?No laitan vielä yhen. <3 )

Elli said...

Ouss,

Eipa aleta arvostelleen siella meikan ABSOLUUTTISEN OIKIASSA OLEVAA LISTAA. Okei, myonnan etta ekalle paasi kaikki ne kaikista parhaat (+Orlando) ja jalkimmaiselle sitten ne viela hottiksiksi lukeutuvat, jotka ei kuitenkaan yltany parhauslistalle.

Colin Farrell on kylla ihana. Taijanpa itekki sen kunniaksi: <3 <3 <3 <3 <3 Pari noista on kylla Lennyllekki! ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...