Monday, 4 July 2011

Mokkielamaa

Lomaa Suomessa jaljella enaa perjantaihin asti. Jossain vaiheessa olen jo vahan ikavoinyt takaisin Glasgown kotiin mutta eilen kun saavuimme aidin miesystavan mokille Oulujoen varteen, alko perjantainen kotiinpaluu tuntua liian aikaiselta. 

Eilen saunoimme ja uimme. Pylly paljaana, tietenkin.


Tanaan on harjoiteltu eukonkantoa...


...ja hoidettu puutarhaa.


Bikiniasu paljasti loman aikana kasvaneen kesamahan ja piti sitten koittaa vahan rehkia.

Juuri palasimme pikkuruiselta melontaretkelta joelta. Oli kylla kaikkea muuta kuin rentouttavaa kun koko keskittyminen meni siihen, etta edes valilla kajakki olisi edennyt muutenkin kuin kylki edella... Viinilasillisella meni sekin arsytys ohi. Nyt pistin saunan lampenemaan (ihan ite!) ja kohta taas pyllyuinnille. Kylla lomalla kelepaa!

 

7 comments:

Nina said...

Ihania kuvia, tässähän iskee taas pieni mökkeilykuume! ♥

Ouss said...

IHANA LOMA! :) Mieki haluan kajakoimaan :DD

Elli said...

Onhan tama kylla ihanaa. Lieko viimeksi kunnolla mokkeillyt sen ikaisena kun tama oli viela tylsaa ja nyt ilostuu jo ihan pelkasta istuskelusta ja sulkapallon peluusta. Ihanaa. :)

Jenni said...

Ajattelin koittaa eksyä Glasgown nurkille lauantaina kartuttamaan vaatevarastoa, onko mitään vinkkejä mihin siellä kannattaa mennä? :)

Elli said...

Hei Jenni,

Riippuu toki kovasti siitä minkätyyppisistä vaatteista tykkäät. Itse suosin näin köyhänä (ja pihinä!) Primarkia, mutta yleisesti ottaen Argyle Streetilta ja Buchanan Streetiltä löytyy hirvittävät määrät erilaisia vaatekauppoja. Buchanan Galleries-ostoskeskus kannattaa myös tsekata. Toivottavasti löydät kivoja juttuja! :)

Jenni said...

Kiitoksia! Primark on kyllä mullakin pääkohde, tänne Edinburghiin ollaan rakentamassa sellaista, muttei mitään havaintoa siitä, milloin se saattaisi valmistua. Ja hei, jos lauantaina sattuu vahingossa olemaan yhtään tekemisen puute niin kerro ihmeessä, vois vaikka kahvitella :)

Elli said...

Laitahan mulle vaikka tuonne mailiin sun puhelinnumero niin katselen josko lauantaina kerkeaisin kahvittelemaan. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...