Wednesday 27 July 2011

Partickin paras puutarhuri

Toista ei tanaan herunut vuoroa, joten pankkitilin lihottamisen sijaan paatin tehda jotain muuta palkitsevaa. Etupihamme, tuo Glasgown puutarhatilkuista kaunein, oli taas rikkaruohoja taynna. Kertaalleen ne jo talle kesalle kitkin, mutta kesalomailemasta palatessamme ei piha enaa ollut ihan niin siistin nakoinen.


Pari tuntiahan siihen taas hujahti kaksi rikkaruohosessiota talle kesalle saavat riittaa. Jos viela uskaltavat tunkea meidan vankilapihalle niin suihkutan jollain akkuhapolla. Ettas tiiatte, rikkaruohot!




Tassa jo suurin osa pihasta putsattuna, ja enaa tuo kauimmainen nurkka jaljella. Nyt tosin on sekin tehty, vaikka hermot meinasin menna tuonne pihan peralle kasvaneiden arsytys-kasvien kanssa, joita ei mitenkaan saanut juurineen maasta... Akkuhappoa, sanoi kettu pihlajanmarjoista.




Siellapa itse puutarhuri. Vaikka muutama tunti hommassa menikin, kului aika ihan siivilla. Aurinko paistoi taydelta taivalta ja iPodissa soi Madonnan Immaculate Collection, joka vei minut sulosavelillaan  takaisin 80-luvulle (niihin kahteen vuoteen jotka silla vuosikymmenella elin) ja ehdottomasti 90-luvulle, josta paasin jopa nauttimaan noin keskimaarin kymmenen vuotta.


Kun piha naytti tarpeeksi karulta, siirryin takapihalle leikkimaan naapurin tyttojen, ikaa 4v ja 9kk, kanssa ja nautiskelemaan auringonpaisteesta.


Nyt jaakaapissa odottaa fetajuustolla, basilikalla ja aurinkokuivatuillta tomaateilla maustettu lihapullataikina, josta paistelen pullat Geoffin saavuttua kotiin ja ehka nautin lasillisen viinia erinomaisen puutarhurointipaivan kunniaksi.



2 comments:

Hanna said...

Oon hiukka kateellinen tosta teidan pihasta. Olispa meillakin. Olis ees parveke. YHYY!

Elli said...

Ala oo. Eipa tuota pihaa voi oikein mihinkaan kayttaa kun se on ihan tuossa autotien vieressa eika oo etes aitaa. Ei siina paljoa tee mieli istuskella ohikulkijoiden pallisteltavana eika vihanneksiakaan oikein viitsi kasvattaa. :/

No, onpahan ainakin tuota puutarhurointihommaa jos ei muuta iloa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...