Wednesday 16 November 2011

Viemarin hajuinen tunti ja uusi tukka!

Tanaan, kouluhommien sijasta (opiskelumotivaatio, missa luuraat?) hommailin hiusteni parissa. Jo useamman vuoden paaasiassa tummanruskeana pysynyt tukka erityisesti yhdistettyna hiirenharmaaseen juurikasvuuni, jota usein laiskuuteni vuoksi on nakyvilla aivan liian monta senttia, alkoi kyllastyttaa ja paatin kokeilla jotain uutta.
Kavin kyselemassa kampaajilta ideoita vaalennusprojektiin lahemmaksi omaa variani ja vastaukseksi sain joko koko paan vaalennuksen tai vaalentamisen aloittamisen raidoilla. Valkaisuaineen levittaminen hiuksiin hiukkasen jannitti ja niinpa lykkasin tata, kuten muitakin hiusten leikkaamiseen tai varjaamiseen liittyvia projekteja hamaan tulevaisuuteen.


Jostain, lieko internetin syovereista, luin uudesta kotivarinpoistopaketista, Scott Cornwall:n ColourB4:sta. Normaaleista varinpoistoista tama eroaa ihan taysin, tuote ei nimittain sisalla ollenkaan valkaisuainetta eika ammoniakkia. Vari ei siis vaalenna hiuksia vaan sen sijaan, jollakin meikalaisen hilseen yli menevalla tavalla, rikkoo vanhan hiusvarin molekyylirakenteen hiuksista, ja vari lahtee sitten pois ihan pesemalla. Uskomatonta mutta totta.





Aineen levityksessa auttoi rakas assistenttini, Geoff. Kun olin satavarma etta vahvasti viemarilta ja madalta kananmunalta haiseva tokotti oli levitetty tasaisesti joka paikkaan, kaarin paani ymparille kelmua ja sen jalkeen kietaisin viela koko komeuden pyyhkeen sisalle.
Sitten vaan odoteltiin. Tunti.



Aine tarvii toimiakseen lampoa, joten leiriydyin tunniksi ikkunan viereen, paa kiinni patterissa. Tunnin vaikutusajan jalkeen hiuksia huuhdellaan ensin kymmenen minuuttia, levitetaan buffer-aine (mita lie sitten olisikaan suomeksi), huuhdellaan viela toiset kymmenen minuuttia ja tukka on valmis! 

Aikaa vievaahan tama toki oli mutta taysin sen arvoista!
Koska olen niin ovela kettu, en julkaise kuvaa uudesta tukasta viela tanaan vaan joudutte odottamaan huomiseen ja sitten saatte nahda, toivottavasti paivanvalossa otetun, kuvan uudesta ihanasta tukasta!

P.S. Lampimasti tervetuloa uusille lukijoille! Pakko myontaa etta yllatyin kuin uusia lukijoita oli ilmestynyt joka kolmiviikkoisen blogihiljaisuuden aikana.


5 comments:

Hanna said...

ELLIPALLI!!! Nyt loppu tommonen keplottelu ja paljasta paa! Tippuko tukka? Mita sa salailet? Hah?! En malta odottaa! Miks mua kiusaat talleen, etta jannityksessa joudun olemaan? Ja senko takia halusit, etta levitan ton, ku se haisee pahalle?

Poistaaks toi siis niin ku vaan luonnollisen varin vai voiko tota kayttaa varinpoistona varjattyyn tukkaan?

Elli said...

Melkonen ketku, eikos? ;)
Tukka on viela paassa ja nayttaakin tosi kivalta mutta vasta huomenna paaset nakemaan!

Tuo poistaa siis juurikin ne kestovarit ja jattaa jaljella oman luonnollisen varin. Normaaleissa kestovareissa on tosin vaalennusainetta, joka vaalentaa hiusta jotta esim. sitten meikalaisen kayttama tummanruskea kestovari tarttuu hiukseen paremmin. Taman takia lopputulos on luonnollista, omaa varia hiukkasen vaaleampi mutta silti tosi lahella alkuperaista.

Annika said...

Voi voi ovelaa kettua. Tahtoo nähdä lopputuloksen!

Hanna said...

mitenhän toi reagois tähän mustaan... pitäs varmaan laittaa miljoona hoitokertaa

Elli said...

Luin arvosteluja tasta ennen ku uskaltauduin koklaamaan ja monella oli mustakin vari lahteny ihan kerralla. Voijaan teha sullekki viemarihoito!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...