Saturday 11 February 2012

The wisest mind has something yet to learn

Tama viikko onkin tyon puolesta ollut melko lyhyt, kuluivathan tiistai ja keskiviikko kotona sairastellessa. Torstai oli kuitenkin ihan mahtava paiva koulussa ja tunnelma laskikin kuin lehman hanta perjantaina kun harjoitteluluokkani opettaja palasi laskettelureissulta.
Pyysin anteeksi erasta asiaa, josta han oli mielensa pahoittanut ja jossa olin toiminut vaarin. 'Kiitos kun pyysit anteeksi, se merkkaa paljon. MUTTA...' Paatin antaa asian olla ja palata puimaan tata ongelmavyyhtia ensi viikolla rehtorin lasnaollessa... 


Nyt loppuu katkeruus ja siirrynkin esittelemaan eilista kauppareissun asua.






Nyt jo hajoamispisteessa olevat lempparikenkani olen ostanut Barratts-kenkakaupan lastenosastolta. Olin jo menossa metsastamaan uusia samanmoisia kun Geoff huomautti etta voisin ostaa ihan oikeat Tohtori Martenssit, jotka eivat sitten hajoaisikaan parissa kuukaudessa... En ole viela ostanut mutta taidan ottaa neuvosta vaarin ja kerrankin ostaa jotain oikeasti hyvalaatuista halppisrutkujen sijaan.




Viitta on Primarkin alennusrekista, £6. Uskomatonta on se, etta noin halvoista hinnoista saa viela alennustakin. Hullua hommaa.

Farkut ovat muuten Levi's Bold Curvet, jotka ovat seka elamani ensimmaiset Levikset etta vallan mainiot farkut persevalle.







Karvalakin olen ostanut Geoffille joululahjaksi pari vuotta sitten. Saattoi olla oma lehma ojassa tuota ostaessa, sen verran usein se on nimittain minun paassani...






Hymy on ihan omasta takaa. Kuka nyt perjantaina voi olla onneton!




...ja jottei nyt liian aikuismaiseksi menisi niin laitetaan nyt viela kuva siita, mihin tallaiset asukuvaussessiot yleensa menevat. 


Ihanata viikonloppua kaikille!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...