Sunday 11 March 2012

Langat lahtee kasista

Nyt on kaynyt niin etta minut on vallannut neulontahulluus, tai enemmankin neulomistoiden suunnitteluun ja niista haaveiluun keskittyva sekavuuskohtaus.
Miia kavi eilen meilla kylassa, ja kuten etukateen suunniteltua, laitoimme lankatilauksen menemaan The Wool Shed-lankakauppaan. Saattoipa kayda niin etta siina savusjuuston, pastan ja leivonnaisten syomisen lomassa tilasin £30:lla lankoja ja haastoin itseni melkoiseen neulontahaasteeseen. Suunnitelmana on nimittain tehda tama neuletakki - ihan ite!








Meikalaisen neulontahistorialla tasta tullee melko mielenkiintoinen projekti... Miia onneksi lupasi auttaa! Parastahan tassa on se, etta aloin tekemaan kettuhuivista ylijaaneesta langasta vauvan neuletakkia (mille vauvalle, en tieda.) ja eilen huomasin etta minulla on liian vahan silmukoita. Neuloja-ammattilainen siis. Saas nahda mita tasta tulee! 


Eraaseen toiseenkin, huomattavasti pienemaan neulontaprojektiin tilasin langat, mutta koska suunnittelen antavani tuotoksen lahjaksi eraalle blogini lukijalle, en siita kerro talla kertaa sen enempaa.


Olenkohan tullut hulluksi?

1 comment:

Meleri said...

Et oo tullu hulluks, jatetaan se hulluuntuminen siihen kun paastaan kiroilemaan ettei tajuta ohjeita. Mutta voi raka, en millaan malttas oottaa niita lankoja! Eilen illalla selitin ihan innoissani Robille mita meinataan teha ja minka varisena :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...