Wednesday, 28 March 2012

Telekkarilemppareita!

Me katsotaan paljon telkkarisarjoja ja elokuvia. Vaikka voinkin avoimesti myontaa silloin talloin katsovani realitysontaa, enemman tykkaan katsoa tiettyja sarjoja.
Tassapa siis lista lemppareistani.


Dexter
Tahan sympaattisen sarjamurhaajaan minut tutustutti Geoff, ja olenkin nyt hyvin intensiivisesti seurannut pari viimeista kautta, enka millaan malttais odottaa seuraavan alkua! Jostain syysta minulla on vielakin katsomatta sarjan kolme ensimmaista tuotantokautta, joita olen parhaiksikin tuotantokausiksi kuullut kutsuttavan. 


Flashforward
Tata huippusarjaa ei taidettu tehda kuin kahden(?) tuotantokauden verran. Melkoisesti arsyttaa kun oikeasti hyvat sarjat lopetetaan vallan kesken. Taman sarjan loytamisesta kuuluu myos kiitos Geoffille.


New Girl. Tamahan on melko uusi sarja jolta ensimmaisen jakson perusteella odotin kovastikin. Vaikka meno ei ihan pilottijakson kaltaisena pysynytkaan (miksei Jess voinut pysya yhta dorkana?), niin hyva sarja tama on silti. Paahenkilo Jess on samanmoinen arkipaivan lauluntekija kuin minakin. Terveisin: Glasgown kesahittien 'We're in the shops and there's nobody else here' ja 'Wake up Geoff - it's morning time!' saveltaja Elli.
Bored to Death 
Yksi sana: Hilarious. Yksi taman hetken hauskimmista sarjoista. Hahmot ovat kaikki omalla tavallaan uskomattoman rakastettavia ja aarettoman hauskoja. Vaan kuinkapa nyt tuolla nayttelijakaartilla muuta voisi odottaakaan! Naurattaa koko perhetta - kiitos kuuluu taas Geoffille.


Cougar Town
Tama sarja on uusi tuttavuus.
Katsoin muutaman jakson flunssaillessani etsiessani 'ihan ok'-telkkarisarjaa mutta tamahan olikin kaikkea muuta. Nyt olenkin katsonut sitten jo lahes koko sarjan ekan tuotantokauden. Hyvin kirjoitettuja hahmoja vilisee tamakin.
Family Guy
No, holmohan nyt taytyy olla jos ei Family Guysta tykkaa! Samaan viikottaiseen maratoniin kuuluvat myos The Cleveland Show ja American Dad. Family Guyhun tutustuttamisesta taitaa kuulua kiitos itseasiassa veljelleni. Semmoset ollaan, kun ilvekset (paitsi etta oon sisko, tietty!)
Life Unexpected
Tata sarjaa suositteli ystavani Jenni. Kuuluu samaan sunnuntai-tv-sarjojen kategoriaan kuin esimerkiksi Dawson's Creek ja Enkelin kosketus. Sopii siis sellaiseen fiilikseen kun tuleva maanantai vituttaa, tekee mieli vaan kollotella sohvalla ja ehka vahan itkea. Jenni osasi kertoa etta One Tree Hill on kuulemma vielakin kauheampi mutta siihen en sorru, en!  Tanaan vahingossa pyysin Geoffia katsomaan ekan jakson minun kanssa (kiristys kannattaa aina) ja puolet jaksosta katsottuamme ymmarsin mika raakalainen olinkaan. Miehet ja lallyohjelmat, nehan sopii yhta hyvin yhteen kuin sulatejuusto ja nokkahuilut!


Siinapa niita taman hetken lemppareita. Olettekos katsoneet jotain noista sarjoista?
Mitas suosittelisitte? (ihan niinku tassa nyt ei ois jo tarpeeksi...)

8 comments:

Kristi said...

Tuosta Dexteristä tosiaan ne ensimmäiset kaudet on parhaimpia :) Tää Bored to Death oli ihan uusi tuttavuus, voisikin kurkata..

Laura said...

New girliä oon seurannut minäkin! Ihan mukava hömppis. Pitääpä tsekata pari nuista sun suosituksista. Ite en osaa suositella mitään, katon vaan laadutonta ja huonoa viihdettä. :P

Anonymous said...

Joo kandee ehdottomasti katsoo noi dexterin ekat kaudet :)
1channel.ch
siel voi katsoo ilmaiseksi vaikka mitä ohjelmia eikä ees tarvitse latailla mitään koneelle :D

Nyt jäi vähän epäselväks, siis sopiiko sulatejuusto ja nokkahuilu yhteen vai ei?

Elli said...

Kristi,
Taytyy kylla ottaa hommaksi katsoa ne alkupaan Dexterit. Eivat ole kylla myohemmatkaan tuotantokaudet kylmaksi jattaneet eli voin vaan kuvitella mita superia ne ekat on!

Laura,
Katsohan toki! Olisinhan minakin tahan toki voinut listata Come dine with me:n, Big Fat Gypsy Wedding:n ja kaikenmaailman muutkin laatuohjelmat mutta joku rotihan tassa nyt taytyy pitaa! :D

Anonyymi,
Katsomislistalla ovat! :)
Nyt kun aloin tarkemmin miettimaan tuota sulatejuustoa ja nokkahuilua niin jotenkinhan ne kaikessa randomiuudessaan muodostavatkin aika hyvan parin. Mutta tarkoituksenani oli luoda mielikuva miesten ja lallyohjelmien yhteensopimattomuudesta. Tais menna vaarin! :D

Inka said...

Elli, nyt alat katsoa One Tree Hilliä! Se on ehkä maailman paras sarja. Mä seuraan vähintään kymmentä seuraa säännöllisesti ja oon aina rakastanu kaiken maailman ooseet ja gossip göölit läpi, ja aloin katsoa OTH:ta pari kk sitten alusta asti ja oon aivan koukussa. Mulla on kaks ja puol kautta katsomatta ja sit koko sarja onkin ohi. Keskiviikkona tulee vika jakso ja en oo henkisesti yhtään valmis siihen ja yritänkin nyt lykätä ton seiskakauden jatkamista! :(

Elli said...

Inka,

En pysty! Etes OC:ta en oo ikkaan kattonu enka Gossip Girlia. Joku roti pittaa olla tassa hommassa viela! :D

Inka said...

Se ei oo pelkkää rakkautta koko sarja. Mä oon ihan oikeesti nähnyt siitä painajaisia, kun siinä tapahtuu niin rankkoja asioita!

Mut jossei OTH, niin sit ainaskin The Big Bang Theory!! Se se vasta paras sarja onkin!

Ps. Mitäköhän mä seuraan kymmentä seuraa?

ja pps. Prison Break, Scrubs, Chuck (!!!!ihan sairaan hyvä), Supernatural ja Pretty Little Liars.

Nella said...

Dexteriä väijytään täälläkin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...