Monday, 12 March 2012

Patonkia ja onnen pilkahduksia

Eilen iski leivontahimo ja kaupasta tarpeet noudettuani leipaisin 8 dl:n leipataikinan.
Tasta syntyi, ihan tarkoituksella, tarpeeksi leipaa naapurillekin asti annettavaksi. Ihan tavallisia leipia en tehnyt, vaan juusto- seka juustoyrttipatonkeja. Saattoi olla etta juustoraastetta hulahti sekaan melkoinen maara vaan olihan se hyvaakin!


Koska en eilen muistanut ottaa kuvaa leipomuksistani ja tanaan asian hoksattuani luonnonvaloa ei enaa oikein kuvaamiseen riittanyt, otin todistusaineistoksi seuraavan kuvan...Kuvasta saattaisi ymmartaa minun olevan pahalla paalla, mutta en suinkaan sita ole.
Ensin kavin kaverini Emilian kanssa kahvilla (sain Suomen tuliaisina varrasleivan!) ja kotimatkalla tapasin paikallisen Big Issue-lehden  myyjan, jonka kanssa melkolailla aina nahdessamme vaihdamme kuulumiset. Talla kertaa tapaaminen nostatti levean hymyn kasvoilleni koko kotimatkaksi - herra nimittain kertoi saaneensa oman kodin monenko lie vuoden kodittomuuden jalkeen.


Ei tama siis huono paiva ollut ollenkaan!

3 comments:

Annika said...

Voi hyvä ihme sentään. Mun blogilista näyttää, että sun blogiin on tullut viimeinen päivitys 11.2. Tulin katsomaan, että mihin ihmeeseen olet kadonnut ja täällähän on vaikka mitä sen jälkeen. En ymmärrä miksi blogilista ei ole päivittynyt. =(

Elli said...

Annika,

Maa oon tiiakko koittanu sen blogilistan kanssa vakslata. Lisasin sen jonku koodinkin tuonne uusiksi, kun joku aikasemmin valitti ettei se enaa paivity sinne. Ei oo nakojaan auttanu. En tiia oikein etta mita taman kanssa tekis sitte. :o

Inka said...

JOKU valitti! KIITTI VAAN :'(

Mut joo, meidän pitää nyt keksiä tähän joku nörttiratkaisu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...