Wednesday 13 June 2012

Arkihommaa

Viimeiset pari viikkoa ovat kuluneet toita paiskiessa ja onkin tuntunut oikein kivalta kun on taas hiukkasen rutiineja elamassa. Mielikin on ollut paljon parempi.


Illat olen kollotellyt rattivasyneena sohvalla ja katsellut Justified-tv-sarjaa, josta on kylla tullut ihan ehdottomasti yksi lempiohjelmistani. Koukussa ollaan, ei auta.


Hiukkasen tervellisempaa ruokaakin olen koittanut kokkailla, viime aikojen roskaruokadieetti kun on jattanyt jalkensa ja vyotaroni vyoryy nyt kaikessa pehmeydessaan farkkujeni vyotaronauhan yli. Australiasta ostetut Levikset ovat paallani kerrassaan koomisen nakoiset. 


Ruokalistalla on siis ollut kotiruokaa, vihanneksia ja hedelmia.
Eilen tein ruoaksi jauhelihapihveja, kermaista herkkusieni-lipstikkakastiketta ja valkosipulilla maustettua kesakurpitsaa.








Olipas taas nopsasti valmistuvaa mutta hyvaa ruokaa, vaikka enhan mina pahaa osaa edes tehda...


Eikohan tama maara omakehua ole ihan tarpeeksi. Neutraloidakseni tilanteen voin kertoa etta esimerkiksi tennista en osaa pelata, en sitten ollenkaan.


Katsokaas nyt, en ole ollenkaan niin taydellinen kuin olitte varmasti aina kuvitelleet...

2 comments:

Hanna said...

No ainakin melkein olet taydellinen!

Miten teit ton kastikkeen? Resepti dank juu!

Elli said...

Hanna,

Olen erittain hyva, ellen taydellinen...

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tein tuon kastikkeen niin etta kypsentelin herkkusieniviipaleita parin lipstikkateelusikallisen kanssa viitisen minuuttia, heitin sekaan purkin kermaa ja annoin kiehua kokoon. Sitten vahan suolaa ja pippuria!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...