Monday, 10 December 2012

Kuulumisia

Sen jälkeen kun ilmoitin täällä blogitauosta olen useampaankin otteeseen jotain hommaillessani huomannut ajattelevani että "Tästä voisi kyllä kirjoittaa blogiin" ja täälläpä nyt ollaan, kertomassa kuulumisista. Mielen myllerryksistäni kerron vielä lisää myöhemmin, yhden suuren päätöksen kun olen elämääni koskien (hiukan vahingossa) tehnyt.

Elämään ei ole juuri muuta viikolla mahtunut kuin töiden tekoa ja viime viikolla kunnostauduin vähän siivoamisenkin kanssa. Muiden katsellessa linnanjuhlia, imuroin minä hikisenä pölystä ja kissankarvoista harmaaksi muuttunutta, alunperin valkoista, olohuoneen mattoa. Julkkisten pukuvalinnat tuli tsekattua vasta seuraavana päivänä lehdestä. No eipä se haitannut, sainpa perjantaina töiden jälkeen sitten ostaa itselleni siivousurakasta kiitoksena kukkia. Täytyyhän jollakin nyt tällaisesta harvinaisesta urotyöstä itsensä palkita, hei!Viikonloput ovatkin sitten olleet melko nestetasapainoa horjuttavia...Toissa viikonloppuna olin yökylässä työkaverini luona ja männälauantaina juhlittiin toisen työkaverin synttäreitä. Virta alkaa jo loppua mutta vielä olisi tänä perjantaina edessä työpaikan pikkujoulut. Sitten saa riittää.

Keskivertoa huonommassa ravintolassa keskivertoa parempaa käytöstä...


Suomeen emme tänä vuonna mene jouluksi, lopullisen päätöksen tekeminen kun jäi niin myöhään että lentojen hinnat olivat kivunneet jo aivan liian hurjiksi. Vietämme siis ensimmäistä kertaa joulua omassa kodissamme. Saas nähdä minkälaista se on. Odotan kyllä joulua jo ihan täpinöissäni ja joululaulujen kuuntelun taisin aloittaa jo viime kuun lopussa.
Tällä viikolla olisi suunnitelmissa vääntää lanttu- ja porkkanalaatikko pakastimeen odottamaan joulua. Oi, ehtoisaa emäntää.

Olettekos te jo yhtä mielissänne joulusta?2 comments:

Petra said...

Jee! :) Joo, joulu tulee kovaa vauhtia. Olisi mielenkiintoista kuulla millä tavalla onnistuu kahden syntyjään erimaalaisen jouluperinteiden yhteensovittaminen. Syökö sun puoliso mukisematta lanttulaatikot sun muut? Ilmeisesti suomalainen joulu on hänelle jo tuttu. Entä toisinpäin, mistä englantilaisten tavoista pidät ja mitkä ei mahdu sun joulun viettoon? Olen aina viettänyt itse pelkästään suomalaista joulua, joten tämä on siksi ehkä musta mielenkiintoinen aihe.

Elli said...

Petra,
Tuossapa hyvä idea. Taidankin viikonloppuna rustata jouluaiheisen postauksen ja kertoa vähän tuosta. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...