Tuesday 6 April 2010

Karvaisia paasiaispohdintoja

Viikon ensimmainen tyopaiva, henkinen maanantai, on nyt  takanapain. Voi etta voikin jo vasyttaa, lahinna haranpyllya flunssailuaikana heittaneen unirytmin ansiosta. 
No, eikohan asia tana yona korjaannu kun kupsahdan sankyyn jo kymmenen maissa. 
Reippaasta tyonteosta palkitsin itseni juuri sadalla grammalla Brie-juustoa, jotain antaumuksella ahdoin naamaani. Mikahan siina onkin etta se on niin hyvaa. Melkein kuin suklaata - mutta parempaa. 

Eika se tyontekoni oikeasti niin kamalan kovaa ollut, minulla kun on ehka maailman helpoin (ja valilla tylsin) tyo. Ihania tyokavereita ja mukavia asiakkaita. Kivana plussana nyt myos koululaisten paasiaislomien aikana jaettavat 1000 suklaapuputikkaria, joita tanaankin ojentelin onnellisille pikkumiehille ja -naisille palkinnoksi Alice in Wonderland-arvoitusten selvittamisesta. Myos itse paasiaispupu hypahteli pitkin ostoskeskuksen kaytavia jakaen karkkia himoshoppaajille, energiatason yllapitamiseksi varmaan.
 Toihin on aamulla kiva menna ja siella on tosi kiva olla. Toivonkin etta sopimusta henkilostovuokrausfirman ja ostoskeskuksen valilla viela jatketaan 18. paivan jalkeen eika tarvisi alkaa etsimaan uutta, hyvin todennakoisesti tylsempaa tyota.

Kotimatkalla poikkesin muuten Rainbow Room International-nimiseen kampaamon tassa lahella. Hakivat hiusmalleja ensiviikolle ja kavin kurkkaamassa mista on kyse. Minun hiustenpituudelleni vaihtoehdot rajautuivat kahteen: 
1) ihan jarkyttavaan pottakampaukseen, joka oli sivuilta vedetty siiliksi, aikalailla juuri nain 


2) aika simpsakkaan, punkahtavasti nimettyyn lyhyeen hiustyyliin, jossa  hiukset olivat sivuilta sheivattu lyhyeksi ja paalta jatetty aika pitkaksi. Ehka kuvailisin sellaiseksi naiselliseksi keesiksi.

Kenellekaan ei varmaan tule  yllatyksena etta nayttaapa tuo jalkimmainen ihan milta tahansa, ottaisin mieluummin sen. Leikkaamaankin ovat ilmeisesti aika hyvia, nettisivuilta kun vaklasin etta normaalisti naisten hiustenleikkuu maksaa n. 50 euroa. (mita etta?!) Varjays ei kuitenkaan kuulunut pakettiin, joten taytyisi sitten itse heittaa vari paahan, noilla hinnoilla en nimittain taida samassa kampaamossa tukkaani varjata.

Taytyy nyt kuitenkin viela kayda kurkistelemassa sita kuvaa siella kampaajalla ja yrittaa etsia netista teidankin arvosteltavaksi. Hiustenleikkuu paiva olisi nimittain 12.4., minun synttaripaivanani, joten en haluan nyt olla varma tulevasta hiusmallistani ettei tarvi itkea koko synttaria kun on ruma tukka...

2 comments:

Anonymous said...

Tuliko uus tukka?

Elli said...

Ei tullut viela! Loysin toisen paikan tosin johon ajattelin varata keskiviikolle ajan. Siella kun saa ihan hopohalvalla myos leikkauttaa hiukset hiusmallina mutta saa ihan itse paattaa minkamoiset :) Yritanpa keskiviikkona tai torstaina postailla, nyt taitaa menna muutama paiva toita paiskiessa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...