Friday 4 June 2010

Tyoton ammattishoppaaja

Alkuviikon optimistisuus on jo melkoisesti karissut ja tyottomyysvitutus sujahtanut korvaamaan noita aiempia ilon tunteita uusista mahdollisuuksista. Eika mennyt edes kokonaista viikkoa! 

Tyottomyys ei minulle sovi ei sitten ollenkaan, silla omakseni ja lahesteni iloksi se saa minut muuttumaan pahantuuliseksi kiukkupussiksi, joka mieluummin nukkuisi koko paivan kuin nousisi ylos jatkamaan nukahtamiseen paattynytta kiukuttelua ja nyrpistelya.

En mina nyt ihan koko ajan pahalla paalla kuitenkaan ole, mutta ajatuksissa silti salaa koittavat pyoria ne masentavat kakka-ajatukset.


Eilen paasin kuitenkin paastani tuollaiset ajatukset karkottamaan, silla kavimme poikaystavan ja muutaman kaverin kanssa The Arches:ssa jarjestetyssa tietokilpailussa








Menestystakin saimme, joukkueemme The Knob Thatch (jep) nimittain tuli kolmanneksi ja palkittiin paketillisella donitseja. Palkinto nyt ei ehka paata huimannut mutta hauskaa oli!




Paalla oli ensimmaista kertaa eBaysta hankittu Miss Selfridgen mekko, josta maksoin ehkapa viisi puntaa postikuluineen. Ei siis pahaa siivua leikannut kesamekkobudjetistani. (ei minulla ennen tuon lauseen kirjoittamista sellaista ollu mutta nytpa on! :D)


Olen nyt paattanyt valtella eBayta, kun parin viikon sisaan on postimies tuonut mukanaan nelja mekkoa ja eilen puolivahingossa huusin itselleni ison Iittalan Kastehelmi-lautasen. Vahingoksi tata voi kutsua siksi, etta laitoin tarjoukseni neljaa tuntia ennen huutokaupan loppumista, juuri ennen kuin olimme lahdossa keskustaan. Ajattelin, etten varmasti voita, silla noin edullisesti kaupan olevaa lautasta tiiraa varmaan useampikin silmapari. Toisin kuitenkin kavi, ja kahdesta tarjouksesta omani oli se korkeampi.  Ihanasta Kastehelmestani maksoin kaytettyna alle puolet uuden vastaavan hinnasta. Olisi toki voinut jattaa ostamiseen aikaan kun minulla taas on tyopaikka... vaikka toisaalta, ehken sita noin halvalla olisi sita silloin saanut. Eiko niin?! ;D

2 comments:

syys said...

Et varmasti olisi! :D Eli hyvä poisto tähän saumaan!

Ebay on pirullinen paikka, itse olen vasta aloitellut sen kera ja jo nyt ahdistaa. :o Apua :D

ps. mekko on ihana!

Elli said...

Nain juuri minakin ajattelin, katsos! ;D

Ei mutta ihan vakavasti sanottuna, nyt kun on vauhtiin paassyt niin on vahan hankala lopettaa. Onkohan mulla eBay-addiktio? :D

Mekko kiittaa kehuista, kuuluu omiinkin lemppareihin. Olkaimia taytyy ehka lyhentaa tai sitten vaan pitaa noin topin kanssa ettei tissit vilku!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...