Sunday 13 June 2010

Blogihiljaisuutta ja muuttohommia

Joku olikin tuolla jo kaynyt heittamassa kommenttia viime viikon blogihiljaisuudesta.
Hiljaisuuteen loytyy ihan hyva syykin, olemme nimittain vihdoin ja viimein tanaan paasseet muuttamaan uuteen kotiin. Jottei tata projektia olisi liian helpoksi tehty niin tein viela maanantaista torstaihin yhdeksasta viiteen toita puhelin korvalla (jep, siella markkinointitutkimusfirmassa), perjantain vietimme melkeinpa kokonaan Ikeassa ja illalla Glasgown taidekoulun lukuvuoden paattajais-nayttelyssa ja launtai kului mukavasti uutta kamppaa siivoten. 7 tuntia hujahti siivotessa ja yolla viela toiset kaksi pakatessa vaatteita. Tanaan sitten kaveri tuli pakettiautonsa kanssa meita muuttamaan ja eipa juuri muutossa kovin kauaa nokka tuhissut. Tanne kun muutimme parin hassun matkalaukun kanssa, eika huonekaluja ole tahan mennessa kertynyt kuin yksi (kasattu) kappale.

Uusi koti nayttaa viela kuin hurrikaanin jaljilta, mutta eivatkohan tavarat seuraavan parin paivan aikana loyda paikkansa.

Kunhan Virgin Median miekkoset tiistai-aamuna asentavat netin (vierotusoireet alkoivat jo alle 10 netittoman tunnin jalkeen... ), lupaan laittaa muutaman kuvan muuton keskelta.




 

2 comments:

RuusuLiisa said...

Onnea uuteen kotiin!
Laitatko jooko osoitteesi villaainola@gmail.com? Täältä tulis postia..

Nella said...

Onnea onnea! Laitathan sitten kuvia uudesta kodista jahka tavarat ovat paikallaan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...