Monday 20 September 2010

Hama-hamahakki

Eipas taas postaustahdilla voi paljoa kehuskella. Kyse ei ole paperihommien aikaavievyydesta tai edes tyokiireista vaan ihan silkasta laiskuudesta. Ehka se on tama syksy joka saa sohvalla lohoilyn ja muiden postausten lueskelun tuntumaan paljon oman blogin kirjoittamista houkuttelevammalta. Toivottavasti postausinnostus taas pian loytyy.

KELA:n kanssa hommat lie selviavat, eika tuo sohvapoydalla odottava paperipinkka tunnu noin suurimmaksi osaksi taytettyna enaa yhtaan niin pelottavalta. Muutama lappu lisaa ja sittenpa onkin urakka ohi.

Talla viikolla mina, The Freshman, vietan muiden uusien, veikkaisin tuhansien, Strathclyde Universityn opiskelijoiden tavoin Freshers Weekia. Omani aloitin tanaan viela toiden merkeissa mutta huomenna aion viettaa pari tuntia Speed Meeting-tapahtumassa. Huomenna tapaan usean muun opiskelukaverini lisaksi myos tulevan suomalaisen luokkakaverini, Miian, joka jo muutama kuukausi takaperin loysi blogini ja laittoi viestia. Omituisia juttuja nama blogit.

Keskiviikkona Freshers Weekin lukuisista tapahtumista suunnittelen menevani Freshers Fairiin, jossa kuulemma on tarjolla PALJON ilmaista tavaraa vaatteista lahtien. Kelpaa minulle kylla! Pari muutakin juttua viikolle on luvassa mutta kovin monet pippalot eivat niin houkutelleet vanhaa ja tylsaa kotihiirta. No, enpa viela sano etteiko joku saisi houkuteltua nautiskelemaan 99 pennin hintaisista drinkkeja student unioniolle...






Taman paivan epamaaraisen postauksen piristeena toimii googlest seuraavaa tarinaa kuvittamaan loydetty kuva. Pari viikkoa sitten, aitini viela taalla ollessa, loytyi tiskialtaasta aamulla aika karmivan kokoinen hamahakki. Aiti ja tytar joutuivat tietenkin kevyen paniikin valtaan, mutta urhea Geoff nappasi hampiaisen purkkiin ja heitti takapihalle. Tanaan Geoff kertoi minulle etta oli muutamaa paiva hamahakin ulos heittamisen jalkeen loytanyt samaisen hamahakin aamulla meidan sangysta! Hyi etta vielakin puistattaa ja oksettaa ajatella etta se jattilainen on saattanut tepastella vaikka mun naamalla. Hyi!


Nyt yritan unohtaa tuon allokkeen jotta paasen takaisin illalliseni pariin. Ei oikein meinaa just nyt maistua...






 

1 comment:

Ouss said...

Tsek mai blog aut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...